21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Ledige stillinger

  Jobbe på bygghjemme.no? Da er du hjertelig velkommen til å søke på de stillingene vi utlyser nedenfor. Vi søker alltid sympatiske og kunnskapsrike medarbeidere. Om du ikke finner en passende stilling kan du allikevel sende oss din CV. 

  nyjobb@bygghjemme.no

   

   

   

  Bygghjemme.no søker en produktsjef og en kundeservicemedarbeider som vil være med på veksten innen e-handel

  Bygghemma Group er et raskt voksende selskap som siden starten i 2006 har etablert seg som en av de sterkeste e-handelsaktørene i Norden. Selskapets kultur kjennetegnes av resultatfokus og sterk entreprenør ånd og vi vokser så vel organisk som gjennom en aktiv oppkjøpsstrategi. For vår fortsatte vekst søker vi nå en produktsjef og en kundeservicemedarbeider til vårt norske selskap. Stillingene er plassert på Nøtterøy utenfor Tønsberg.

  Dine framtidige arbeidsoppgaver som produktsjef:

  Dine hovedoppgaver vil bli avtaleforhandlinger for egne kategorier/varemerker, utvikle og utvide sortimenter fra eksisterende leverandører, finne og utvikle nye leverandører, overvåke konkurrenter, løpende kvalitetsvurderinger, støtte til kundeservice på egne kategorier, følge opp prisendringer samt kjøre kampanjer og andre salgsdrivende aktiviteter i samarbeide med leverandørene.

  Dine framtidige arbeidsoppgaver som kundeservicemedarbeider:

  Din hovedoppgave blir kundekontakt på telefon eller e-post med spørsmål om produkter, leveringer, reklamasjoner samt annet en kunde kan trenge hjelp til. Ved siden av kommer du også til å kunne støtte andre avdelinger med f.eks. produktopplegg, fakturakontroll, kampanjeoppfølging m.m.

  Dine kvalifikasjoner som produktsjef:

  Som person er du ambisiøs, resultat- og salgsorientert, engasjert og liker å jobbe i en organisasjon med høyt tempo. Du er nøyaktig, effektiv og strukturert. Du bør ha en god analytisk evne, grunnleggende innkjøpskunnskaper, samt evne til å sette deg inn i komplekse sammenhenger. Du må like å ha mange baller i luften samtidig og takle stress i perioder. Gode Excel kunnskaper er ett krav og du må være kjent med Office-pakken. Det er også viktig at du har generelt gode IT-kunnskaper og raskt kan lære deg nye systemer. Bransjeerfaring og produktkunnskap er et pluss, det er også en sterk interesse for produktområdet byggevare og baderom/VVS. Erfaring og dokumentert interesse for noen av produktkategoriene, e-handel, ulike IT- og forretningssystemer samt produktkunnskap er fordelaktig. Du kommer til å jobbe mye med det norske språket så det er et absolutt krav at du snakker og skriver norsk korrekt og uhindret.

  Dine kvalifikasjoner som kundeservicemedarbeider:

  Stillingen innebærer en stor andel kommunikasjon med norske kunder på telefon og e-post så det er et absolutt krav at du snakker og skriver norsk korrekt og uhindret. Som person er du strukturert, engasjert og liker å jobbe i en organisasjon med høyt tempo. Du har erfaring fra kundeservice eller salg, på telefon eller ansikt mot ansikt. Du har et høyt servicenivå og mye energi samtidig som du kan håndtere arbeidsoppgaver som krever struktur og nøyaktighet. Det er viktig at du har generelt gode IT-kunnskaper og raskt kan lære deg nye systemer. Bransjeerfaring og produktkunnskap er et pluss, det er også en sterk interesse for produktområdet byggevare.

  Vi tilbyr

  En utviklende og spennende jobb hos en av Nordens raskest voksende online-aktører innen byggevarer og hjemmeinnredning. Du blir tilbudt en veldig varierende og lærerik stilling med store muligheter for personlig utvikling.

  Søknad

  Send din søknad + CV til nyjobb@bygghjemme.no

  Merk søknaden «Produktsjef 1812 eller Kundeservicemedarbeider 1812».

  Vi har løpende vurdering så send din søknad så fort som mulig, men senest 31.10.2018.

   

  Om Bygghemma Group

  Bygghemma Group er den ledende online baserte leverandøren innenfor byggevarer og hjemmeinnredning i Norden. Vi tilbyr våre kunder ett bredt produktsortiment til attraktive priser med hjemlevering eller til utleveringssted. Vi driver virksomhet innenfor to segmenter, DIY og hjemmeinnredning, der DIY innbefatter salg av produkter fra velkjente varemerker for hjem og hage og hjemmeinnredning innbefatter salg av møbler og dekorasjonsprodukter, hovedsakelig under egne varemerker. I Bygghemma Group inngår mange ulike online-butikker inklusive Bygghemma, Trademax, Chilli og Furniturebox. Bygghemma Group omsatte for ca 4,4 milliarder SEK i 2017, har hovedkontor i Malmö og er notert på NASDAQ Stockholm, Mid Cap. www.bygghemmagroup.se