Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Best i test gassgrill 2023 – vi sammenligner 4 populære modeller!

I denne artikkelen sammenligner vi 4 populære gassgriller, basert på kundeanmeldelser og redaksjonens erfaringer. Her på Bygghjemme finner du gassgriller til gode priser, og ved å lese denne artikkelen kan du finne en grill som passer dine behov og preferanser!

Av Bygghemma-redaktionen2023-06-15

 

 

Grillsesongen er en stor begivenhet her til lands, og det er virkelig noe eget med å kunne tilberede mat utendørs og spise i frisk luft. Osen fra grillen som dufter deilig, og sommerminner som skapes både i små og store selskap. Det fine med en gassgrill er at du ikke trenger å begrense grillfesten kun til grillmat. Du trenger heller ikke å følge grillsesongen for å kunne slå til med et lekkert grillmåltid.

 

I denne testen av gassgriller presenterer vi tre griller som scoret best i test hos oss. Våre beste gassgriller kommer med innovative egenskaper og gir deg et herlig resultat, gang på gang. Se hvilken best i test gassgrill du kan skaffe deg for optimal grillglede – enten du er hjemme eller på hytta!

 

Testvinner Best i Test Gassgrill: Sundwind Vår

 

gassgrill sunwind bygghjemme

 

 

Dersom kun det beste er godt nok og du er en selverklært grillmester, er Vår fra Sunwing gassgrillen for deg. Den kommer nemlig med så mange som 4 støpejernsbrennere, en sidebrenner, integrert røykeboks og et ekstra stort grillareal. Med andre ord er det en grill som tar hånd om alt du ønsker og enda litt til! Den er også spesielt utviklet for norske forhold, noe som betyr at den er like god om sommeren som vinteren. En helårsgrill som gir deg utrolig mye for pengene, og en helt vidunderlig grillglede!

 

Vi elsker den fordi:

Enkel rengjøring med et unikt fettavrenningssystem – noe som også gjør det vanskeligere å brenne maten, og sørger for sunnere mat

To store praktiske skap som gjør det mulig å oppbevare alt utstyret du trenger til grillopplevelsen

Stort grillareal som gjør det mulig å invitere på grillfest året rundt

Utrolig robust og kvalitetsrik

Røykeboks som gir ekstra herlig smak på kjøttet (eller grønnsakene!)

 

Kjøp Sunwind vår Gassgrill her!

 

 

2. plass: Broil King Regal S490 SS

 

broil king gassgrill bygghjemme

 

Det kvalitetsrike merket Broil King leverer grill og grillutstyr av øverste klasse, og Regal S490 SS er et perfekt eksempel. Denne gassgrillen er utviklet av rustfritt stål og støpt aluminium, noe som garanterer kvalitet selv under hardere vær.

 

Vi elsker den fordi:

Den kommer med 4 brennere slik at du kan grille mye på en gang

Det er også en sidebrenner av støpejern til f.eks. saus

Egen rotisseribrenner med førsteklasses rotisseriesett

Enkel å bruke, selv for nybegynnere

God og smart oppbevaring på sidene og under selve grillen

 

Kjøp Broil King Regal Gassgrill her!

 

3. plass MyOutdoorKitchen Stainless Collection

 

Frittstående Gass- og Kullgrill Myoutdoorkitchen Stainless Collection med 3 Brennere

 

MyOutdoorKitchen Stainless Collection med 3 brennere er en frittstående gass- og kullgrill av høy kvalitet. Den er laget av slitesterke materialer og har et stilfullt rustfritt stål-design. Grillen har tre kraftige brennere som gir jevn varmefordeling og en innebygd sidebrenner for ekstra matlaging. Den kan brukes til både gass- og kullgrilling, og har praktiske funksjoner som oppbevaringshylle. MyOutdoorKitchen Stainless Collection med 3 brennere er ideell for alle som ønsker en pålitelig og funksjonell grill med mulighet for variert matlaging.Vi elsker den fordi:

 

Høy kvalitet: Grillen er laget av slitesterke materialer som sikrer langvarig ytelse og motstand mot vær og vind.

 

Stilfullt design: Den rustfrie stålkonstruksjonen gir grillen et elegant og moderne utseende som vil være et flott tillegg til enhver hage eller utemiljø.

 

Tre kraftige brennere: Grillen er utstyrt med tre brennere som gir jevn og effektiv varmefordeling, slik at maten tilberedes jevnt og perfekt.

 

Innebygd sidebrenner: Den innebygde sidebrenneren gir mulighet for ekstra matlaging, for eksempel tilberedning av sauser eller sidetilbehør samtidig som hovedretten grilles.

 

Fleksibilitet: Grillen kan brukes til både gass- og kullgrilling, slik at du kan velge den metoden som passer best for deg og din matlaging.

 

Praktisk oppbevaringshylle: Grillen har en oppbevaringshylle som gir deg god plass til å holde tilbehør og krydder innen rekkevidde under matlagingen.

 

Allsidighet: Enten du er en erfaren grillmester eller en nybegynner, vil denne grillen gi deg alle verktøyene du trenger for å lage deilige og minneverdige måltider.

 

Enkel tenning og justerbar varme: Gassgrillingen har en enkel tenning og mulighet for å justere varmen, slik at du kan tilpasse matlagingen etter behov.

 

Samlet sett er MyOutdoorKitchen Stainless Collection med 3 brennere en pålitelig, funksjonell og allsidig grill som gir deg mulighet til å tilberede mat utendørs på en praktisk og effektiv måte.

 

Kjøp Myoutdoorkitchen Stainless Collection med 3 Brennere

 

 

4. plass: Muurikka Gass Maxi Pro

 

gassgrill muurikka sommerkjøkken

 

Finske Muurikka har utviklet noe mye mer enn en gassgrill. De har nemlig et komplett sommerkjøkken, slik at gode sommerminner kan skapes utendørs hver dag. Veksle mellom typisk grillmat og sunnere alternativer. Du kan nemlig bruke ulike panner, rister, wokpanner og til og med røykebaljer fra Muurikka på det komplette sommerkjøkkenet. Gunstig for enhver familie som elsker å tilbringe sommeren utendørs!

 

Vi elsker den fordi:

Et komplett sommerkjøkken som er mye mer enn bare grill

Enkel å betjene

Kan lage mat selv til større selskap med den medfølgende store pannen

Velg om du vil grille, koke, steke eller røyke

Topp kvalitet fra det innovative finske merket Muurikka

 

Kjøp Murrikka Gass Maxi Pro Gassgrill her!