Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Best i test kjøkkenvifte

En kjøkkenvifte er essensiell på ethvert kjøkken, men det er ikke alltid så enkelt å vite hvilken kjøkkenvifte man bør kjøpe. Les denne artikkelen for å finne ut av hvilke tre vifter som kom best ut i vår sammenligning!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

  

En kjøkkenvifte fanger opp det meste av fettet og får bort matlukt under steking, slik at du kan få et rent og trivelig kjøkken. En kjøkkenvifte gjør kjøkkenet mer hygienisk, og rengjøringen blir mye enklere med riktig kjøkkenvifte. Å investere i en god kjøkkenvifte som er tilpasset ditt behov er med andre ord essensielt for trivsel på kjøkkenet.

Det er ikke alltid lett å finne fram til riktig modell blant alle kjøkkenvifter på markedet, men når du handler på Bygghjemme kan du i hvert fall være sikker på at du får en kjøkkenvifte som holder høy kvalitet – til riktig pris. I denne testen av kjøkkenvifter ser vi nærmere på ulike modeller, energiklasser og annet man kan behov å kjenne til. Vi har sett på en rekke utvalgte kriterier som kapasitet, lydnivå, energiklasse og praktiske egenskaper. La deg inspirere og finn kjøkkenviften som vil skli smidig inn med resten av interiøret på kjøkkenet ditt.

Alle våre toppmodeller av kjøkkenvifter er fra merket Thermex. De tilbyr ulike kjøkkenvifter som alle har innovative teknologier innebygget, samt brukervennlig funksjonalitet og gjennomtenkte detaljer. I tillegg er alle utstyrt med lekre overflater i et stilrent design.

 

Se aktuelle tilbud på kjøkkenvifter på Bygghjemme!

 

Testvinner! Thermex Hood-in-hob

Thermex Hood-in-hob er en kraftig kjøkkenvifte, og en av de mest innovative og effektive på markedet. Viften er benkintegrert, noe som gjør den til en minimalistisk kjøkkenvifte som passer på selv de minste kjøkken. I motsetning til andre kjøkkenvifter trenger du ingen ekstra skap eller lignende for å skjule denne viften. Siden den er integrert i en induksjonstopp får du en funksjonell så vel som stilig løsning for alle typer kjøkken. Koketoppen er like moderne og innovativ som kjøkkenviften, og er suveren for de som ønsker kvalitet i sitt moderne hjem.

 

Vi elsker den fordi: 

Ventilatoren er integrert i koketoppen, noe som gjør den nærmest usynlig

Moderne og innovative teknologier

Kan benyttes med kullfilter

 

Kjøp Thermex Hood-in-hob kjøkkenvifte her!

 

integrert kjøkkenvifte koketopp thermex

 

2. plass – Thermex Integro 51 II

Dersom du ønsker at kjøkkenviften skal gå sømløst sammen med resten av interiøret, er Integro et godt valg for de fleste kjøkken. Den er skapintegrert, og sklir rett inn uten å være sjenerende. Kjøkkenviften erstatter bunnen i skapet, og har et lavt støynivå. Du vil nesten ikke merke at kjøkkenviften er der, men den gjør likevel en suveren jobb når det kommer til å sørge for at matos og overflødig fett trekkes ut! Det energibesparende LED lyset gjør den høyst moderne.

 

Vi elsker den fordi:

Strømbesparende LED belysning

Justerbar glassfront

Monteres diskre i skap

Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul

 

Kjøp Thermex Intergro 51 II kjøkkenvifte her!

 

thermex kjøkkenvifte skap bygghjemme 

 

2. plass – Thermex Derby/Optica 662 

Denne modellen er den rimeligste i testen vår, og er et godt alternativ for deg som handler kjøkkenvifte på budsjett. En meget stilren kjøkkenvifte med elegant design, som kommer i to ulike størrelser. Har også den praktiske funksjonen at den kan justeres i høyden og kan dermed integreres på de fleste kjøkken. Derby/Optica er en veggmontert modell med innebygget LED-lys, slik at du ikke trenger å bruke unødvendig med strøm når du bruker kjøkkenviften.

 

Vi elsker den fordi:

Kommer med justerbar høyde (59-98cm)

Stilrent touchpanel i glass

Innovativt aluminiumsfilter

 

Kjøp Thermex Derby/Optica 662 kjøkkenvifte 70cm her – billig kjøkkenvifte!

 

Kjøp Thermex Derby/Optica 662 kjøkkenvifte 90cm her

 

 rimelig kjøkkenvifte bygghjemme

 

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også