Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Grovstøvsugere best i test 2024: 3 byggstøvsugere i ulike prisklasser

Er du på jakt etter en ny grovstøvsuger? Vi har sett nærmere på tre populære modeller og gir deg tips før kjøpet.

Er du på jakt etter en ny grovstøvsuger? Vi har sett nærmere på tre populære modeller og gir deg tips før kjøpet.

Når det kommer til grovarbeid, enten det er i verkstedet, garasjen eller under en storrengjøring hjemme, er en grovstøvsuger uunnværlig. I denne artikkelen går vi gjennom alt du trenger å vite for å finne den grovstøvsugeren som best møter dine behov. Vi ser på de nyeste og mest populære modellene på markedet, diskuterer nøkkelegenskaper og gir deg innsikt i hva du skal se etter ved kjøp av en grovstøvsuger.

Av Bygghemma-redaktionen2024-03-15

Se hele utvalget av grovstøvsugere her.

 

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper grovstøvsuger?

  • Hvor stort budsjett har du? En grovstøvsuger kan koste alt fra et par hundre kroner til over 10 000 kroner. I tillegg til forskjeller i sugekapasitet og kvalitet, er billigere støvsugere ofte mindre og har færre funksjoner.

  • Hvor stor støvsuger trenger du? Store grovstøvsugere har ofte en større pose, noe som betyr at du ikke trenger å tømme den så ofte, og dermed sparer både penger og arbeid. Samtidig kan store støvsugere være tunge og vanskelige å bære rundt på.

  • Hvor god sugekapasitet grovstøvsugeren har avhenger i utgangspunktet av hvor kraftig motoren er, målt i watt. Samtidig påvirkes evnen også av maskinens konstruksjon, og det aller viktigste er å tømme posen ofte og holde støvsugerens filter rene.

  • Se gjerne på hvilke funksjoner som er inkludert. Forskjellige funksjoner for filterrengjøring, poseøkonomi, muligheten til å justere sugekraften, og automatisk start ved bruk av elektriske maskiner, kan være verdifullt.

  • Tilbehøret i form av slanger og munnstykker kan også være bra å se nærmere på. Jo lengre slange og kabel, desto enklere blir det å rengjøre. Det kan også være praktisk med en gjennomtenkt oppbevaring av ledning og slange når støvsugeren ikke er i bruk.

 

Slik har vi sammenlignet grovstøvsugerne

I vår sammenligning har vi valgt ut grovstøvsugere i prisklassen 600 - 3 000 kroner. Vi har blant annet tatt hensyn til pris, kapasitet i form av bruksområde, effekt og beholderens størrelse, samt brukervennlighet i form av hjelpsomme funksjoner, ledning- og slanglengde, støynivå og vekt. Vi har også funnet ut hva kundene mener!

 

Resultat: Grovstøvsugere Best i Test 2024

Testvinner!

 

Grovstøvsuger Nilfisk Multi II 30 T EU

 

2. plass

Våt- og Grovstøvsuger Einhell TH-VC 1820 S 20 l

 

3. plass 

Støvsuger Makita DVC750LZ Uten Batteri

Populære produkter under kategorien Grovstøvsuger

Populære artikler