Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon: baderomsinnredning til små bad

Har du et lite baderom, men er usikker på hvordan du skal møblere? I denne artikkelen gir vi noen tips som alle små baderomseiere kan ha nytte av. Du finner masse baderomsinnredning til små bad her på Bygghjemme, slik at du kan skape ditt drømmebad til en billig penge!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

Du trenger ikke tenke at et lite rom er en hindring for å skape et funksjonelt bad. Det er nemlig enkelt å gjøre et lite baderom til et praktisk og luftig sted, uten å kompromisse med stilen du ønsker. Å ha en harmonisk stemning på baderommet har stor effekt på velværen man oppnår når man utfører morgenrutinen eller kveldsrutinen, så her er det lurt å gjøre hjemmeleksen. Les videre for noen tips til hvordan du skal tenke når du innreder et lite baderom, og hvilke produkter vi anbefaler for små bad.Renover badet rimelig – bytt ut møbler og tilbehør

Det er mulig å skape et kult, lite bad dersom du fokuserer på detaljer for å skape luft og system. Med riktige, og små, baderomsmøbler vil du kunne få til mye selv på et lite areal. Vi kan bidra med masse inspirasjon for mindre baderom slik at alle og enhver med lite plass kan skape kule små bad. Ved å gjøre handelen til ditt baderom på nett, kan du gjøre gode kupp og få varene sendt hjem til deg. Det trenger ikke alltid å måtte koste mye å renovere et lite baderom dersom du starter med detaljene. Bytt ut knotter, håndkleholdere, toalettpapirholder og andre tilbehør som ikke koster stort. Små ting kan utgjøre store forskjeller, og det stemmer ekstra godt når vi snakker om små baderom!

Sjekk ut aktuelle tilbud og kampanjer på baderomsmøbler og tilbehør herDetaljene for deg som vil fornye badet

Monter et nytt servantbatteri for å få et nytt og fresht uttrykk på badet. Å kjøpe et blandebatteri i en lekker farge som skiller seg ut blant resten av innredningen er en perfekt liten renovasjon for små baderom. Kombiner det nye batteriet med et stilig rundt speil. Et baderomsspeil er lett å montere og skaper samtidig en illusjon om større plass på badet. Kjøper du et speil med lys kan rommet oppleves enda større, så speil med belysning er et genialt valg for små baderom. Det finnes mange modeller som gir et naturlig og luksuriøst lys, blant annet dette lekre sminkespeilet fra Bathlife. En annen fordel med å kjøpe et speil med lys er at du slipper å bruke plass eller penger på andre lyskilder på badet.  

For å holde styr på håndklær kan du bruke en enkel selvklebende håndklekrok som tar minimalt med plass. En håndkletørker kan også spare plass, da den både funker som en varmeovn og sørger for å holde håndklær tørre etter bruk. En håndkletørker er et stilrent tilbehør som dessuten har flotte funksjoner, og passer inn på selv det minste badet. Hvis du ikke har plass til å montere en håndkletørker i bredden kan du velge en vertikal håndkletørker.

Se vårt store utvalg av tilbehør til baderommet her!innredning til små bad bygghjemme

Med denne smarte hyllen får du både plass til oppbevaring og en henger til håndklær, smykker eller andre ting

 

Spar plass på badet med integrert oppbevaring

Det er ikke bare smarte tilbehør eller små mål som sparer plass på små bad. For et stilrent uttrykk og en praktisk hverdag, bør du også huske på å gjøre maks ut av innsiden av skapene. Med trådkurver kan du få system på håndklær og andre tekstiler, og legge opp til en smartere og mer organisert oppbevaring. Har du et servantskap med skuffer, kan det også være lurt å se på skuffeinnsats eller lage ditt eget system for å maksimere plassen. Baderomsinnredning på små bad handler alltid om detaljer; å få til mer på mindre plass.  

Å ha et lite baderom er heller ikke en utfordring dersom du velger riktige baderomsmøbler. Vegghengte servantskap er å anbefale på små bad, da de gir et luftig inntrykk samt gjør det lettere å holde rent på badet. Her på Bygghjemme finner du en rekke servantskap som passer perfekt på små baderom. Ved å frigjøre plass under servantskapet vil du også kunne ha en kurv med rengjøringsmidler eller ekstra toalettpapir der, uten at det sjenerer harmonien. Kombiner med fordel servantskapet med et speilskap. Speilskapet gir ikke bare ekstra plass til produkter eller annet du trenger, men kan også få badet til å oppleves større. 

 

Se aktuelle tilbud på servantskap i alle mulige farger og fasonger her

 

innsats skuff baderom linn bad

Med en skuffeinnsats kan du organisere oppbevaringen i servantskapet. Linn bad har smarte løsninger til baderomsmøblene sine! 

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også