Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til kjøkken: 5 fliser som passer perfekt over kjøkkenbenken

Flere og flere nordmenn har begynt å få øynene opp for å legge et kreativt touch på den rene, hvite og minimalistiske stilen som er en gjenganger i skandinaviske hjem. En av de enkleste måtene å gi kjøkkenet litt ekstra blikkfang er å legge fliser over kjøkkenbenken. Fliser gjør ikke bare kjøkkenet mer praktisk, men også enklere å vedlikeholde!

Av Bygghemma-redaktionen2023-03-30

 

Hvis du leter etter inspirasjon til kjøkkenfliser og hva som passer på ditt kjøkken, finner du et stort sortiment hos oss med ulike stiler og størrelser. Fliser over kjøkkenbenk er virkelig i vinden, og det er ingen grunn til at du ikke skal henge deg på trenden. Ved å plassere fliser over kjøkkenbenken vil kjøkkenet få et rimelig og flott løft, uten at du trenger å grave alt for langt ned i lommeboka. Enten du er på utkikk etter et mer orientalsk design over kjøkkenbenken, eller trendy gullfliser som garantert setter et varmt og luksuriøst preg på kjøkkenet, har vi utvalget du trenger. Både gulltoner og varme farger er inne i interiørbildet akkurat nå, og med kvalitetsrike fliser fra oss kan du bli en trendsetter i nabolaget. Orientalske design med inspirasjon fra Østen, Middelhavet og Marokko øker i popularitet. De spesielle detaljene skaper en lun stemning og setter et preg av luksus på hjemmet ditt.

 

Finn flisene som passer ditt kjøkken

For at du skal finne flisene som passer best for deg og ditt hjem, har vi håndplukket 5 modeller som passer perfekt over kjøkkenbenken. Les mer om disse flisene og la deg inspirere!

 

Middelhavsdrømmer

Hill Ceramic Iberia Bronse er kjøkkenfliser med inspirasjon fra Middelhavet, med et touch av bronse for et ekstra luksuriøst preg. Disse flisene passer perfekt inn på et moderne og stilrent kjøkken, og vil gi ekstra dybde til et minimalistisk kjøkken. Flisene er også svært enkle å vedlikeholde.

 

hill ceramic fliser kjøkken 

 

Varm minimalisme 

Hvis du ønsker å opprettholde uttrykket av rene overflater og en minimalistisk stil, kan du enkelt legge fliser med en varm beige tone over kjøkkenbenken. Hill Ceramic Rust Beige Matt fliser sklir rett inn på ethvert kjøkken, samtidig som de gir rommet et varmt og moderne touch.

 

Hill ceramic beige kjøkkenfliser 

 

Moderne mønstre

Hill Ceramic Dekor Adra er en flerfarget flis som passer perfekt over kjøkkenbenken. Denne modellen bidrar med former og kontraster, og vil definitivt skape et blikkfang på kjøkkenet. De enkle og ulike mønstrene på hver flis passer harmonisk sammen, og denne flisen egner seg godt på kjøkken med grå og sorte detaljer.

 

 

Luksuriøs gull

Hill Ceramic Dozza Gull er en luksuriøs serie med gullfliser som kommer med flere overflateteksturer. Finn den teksturen som passer deg best, og la kjøkkenet ditt lyse opp med gulltoner over kjøkkenbenken. Kjøkkenfliser i gulltoner er populært, og med Dozza kjøkkenfliser kan du få nettopp det uttrykket du selv ønsker.

 

Hill ceramic kjøkkenfliser gull 

 

Orientalsk touch

Hill Ceramic Prexo er en flerfarget kjøkkenflis med marokkansk preg i varme toner med et hint av blå. Denne typen fliser skaper en lun stemning på kjøkkenet, og er en av de mest populære trendene å henge seg på akkurat nå.

 

Marokkanske kjøkkenfliser Bygghjemme

 

Vi håper at vår lille guide med inspirasjon til kjøkkenfliser hjelper deg på veien til å få drømmekjøkkenet ditt. Med små endringer, som fliser over kjøkkenbenken, vil du garantert kunne se betydningen i detaljene. Gjør et kupp på nett hos oss og kjøp billige og kvalitetsrike fliser til kjøkkenet i dag!

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også