Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Pålitelig båtmotor

Filter

29 kr

8 990 kr

29
29
8990
8990

abus

(2)

craftsman marine

(21)

michigan wheel

(23)

osculati

(28)

quick

(8)

recmar

(209)

solas

(77)

wix filters

(47)

Sortere

415 Produkter

Du har sett 36 av 415 produkter
1 av 12

Mange nordmenn drømmer om å bli båteiere, og valget står som regel mellom robåt – der du får fremdrift ved hjelp av årene – eller en båt med motor. En båtmotorr kan være bensin- eller dieseldrevet, eller du kan kjøpe en elektrisk båtmotor med batteri. Uansett – hos bygghjemme.no finner du deler til din båtmotorr!

Hvordan montere båtmotor?

Det finnes en rekke forskjellige båtmotorer, som innenbords og utenbords motorer. Hvordan disse skal monteres varierer naturligvis fra motor til motor, og du bør alltid følge retningslinjene og fremgangsmåten som forklares av produsenten. Finn båtmotor tilbehør som er lett å montere hos bygghjemme.no! Vi har alt fra propeller til kontrollpanel.

Hvordan starte båtmotor?

Dette er også noe som varierer fra båtmotor til båtmotor, og nok en gang er det viktig at du følger fremgangsmåten som produsenten oppgir. Vi har brukervennlig tilbehør til båtmotor som gjør det enkelt og trygt å starte båtmotoren. Finner du en brukt båtmotor til salgs med mangler, kan du finne delene du trenger hososs!

Hva slags båtmotor skal du velge?

De fleste velger en pålitelig båtmotor med diesel eller bensin som drivkraft, men du kan som nevnt også finne el båtmotor som av mange anses som mer miljøvennlig. Hva som passer best for deg, avhenger av bruksområde og hvor hyppig båten brukes. Finn billig utstyr til båtmotor på nett hos bygghjemme.no i dag!