Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Filter

298 kr

3 801 kr

298
298
3801
3801

crewsaver

(10)

marinepool

(5)

Sortere

15 Produkter

Du har sett alle 15 produkter

Alle som ferdes ved vann eller sjø, enten til fots eller i båt, bør ha på seg flytevestt. En flytevestt er en billig investering som kan redde liv, da den bidrar til å holde deg flytende om du skulle havne i vannet. Hos bygghjemme.no finner du en billig flytevest på nett av høy kvalitet!

Er det påbudt med flytevest?

Ja! Ifølge norsk lov skal alle som befinner seg i en fritidsbåt på under åtte meter bruke egnet redningsvest. Det er båtfører sitt ansvar på påse at alle passasjerer under 15 år har på seg flytevest. Det finnes unntak til loven – men vi anbefaler deg likevel å bruke redningsvest så langt det er mulig.

Hvordan kan du sjekke at flytevesten er i orden?

Det er alltid lurt å sjekke flytevester før bruk for å se om de fungerer som de skal. Det kan for eksempel ha gått hull på en lunge i flytevesten dersom du bruker en oppblåsbar redningsvest. Et tips er å fylle vesten med luft, og sjekke at den fortsatt har luft etter 24 timer. Detfinnesogsåredningsvestermedinspeksjonsvindu

Hva slags redningsvest skal du velge?

Før du kjøper flytevest hos bygghjemme.no, bør du sjekke hva du veier. Dette fordi alle redningsvester er designet for å kunne bære en viss vekt. Det finnes egne flytevester for barn, mens andre tåler vekten av en voksen person. Velg gjerne en redningsvest med krage som støtter hodet, spesielt om du ikke kan svømme.