Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Båtpumper | Utstyr til båt

Filter

329 kr

7 999 kr

329
329
7999
7999

osculati

(3)

whale

(40)

Sortere

43 Produkter

Du har sett 36 av 43 produkter
1 av 2

Nordmenn elsker å nyte livet på sjøen, og mange skaffer seg derfor båt. Har du båt vil du imidlertid kunne oppleve at det kommer sjøvann om bord. Da er en båtpumpee nødvendig for å effektivt pumpe vannet tilbake i sjøen. Enten du foretrekker en strømdrevet eller manuell båtpumpe, finner du det hos bygghjemme.no!

Hva slags båtpumpe skal du velge?

Det finnes en rekke ulike båtpumper. En lensepumpe lar deg tømme veske fra båten, enten manuelt eller maskinelt, og brukes gjerne til å fjerne lensevann eller bunnvann fra båten. Dette formålet kan også en lensepumpe benyttes til. Til avløp fra dusj og lignende er en gråvannspumpe eller toalettpumpe riktig valg.

Skal jeg velge manuell eller elektrisk båtpumpe?

Med en manuell båtpumpe kan du selv pumpe med et håndtak eller lignende når vannet trenger å pumpes ut. Bygghjemme.no har manuelle båtpumper av svært høy kvalitet. Med en elektrisk båtpumpe slipper du å bruke egen muskelkraft når vannet skal pumpes ut. Finn ut hva som passer deg best.

Hvorfor kjøpe båtpumpe fra bygghjemme.no?

Hos oss på bygghjemme.no finner du et godt utvalg av båtpumper av høy kvalitet. Pumpene kommer fra anerkjente merkevareprodusenter som har mye kompetanse og kunnskap om båt. Vi sørger samtidig for å holde prisene på et lavt nivå. Kjøp en billig båtpumpe på nett hos bygghjemme.no, og få mest mulig for pengene!