Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Tredemølle Finnlo Performance
Tredemølle Finnlo Performance
Tredemølle Finnlo Performance
Tredemølle Finnlo Performance

Tredemølle Finnlo
Performance

31 299 kr
Tredemølle Finnlo Performance

Performance

31 299 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 199 kr
Tredemøllen Finnlo Performance blir med en interaktiv treningsmetode din neste personlige trener. En omfattende multimediapakke og en sentral Android touch-konsoll registrerer og kobler deg til treningsprogrammene. Den ekstra store løpeflaten øker sikkerheten, og med ettrykkskontrollene kan du justere intensiteten på treningen med et tastetrykk.
Varemerke

Beskrivelse

Tredemøllen Finnlo Performance blir med en interaktiv treningsmetode din neste personlige trener. En omfattende multimediapakke og en sentral Android touch-konsoll registrerer og kobler deg til treningsprogrammene. Den ekstra store løpeflaten øker sikkerheten, og med ettrykkskontrollene kan du justere intensiteten på treningen med et tastetrykk.
FINNLO Performance viser en ny generasjon tredemøller som er allsidig med nyeste teknologi. Uansett treningsnivå: Med sin innovative og brukervennlige Android TFT Touch treningscomputer gjør den treningen til en livsstil. Du holder alltid oversikt over treningsdataene via den store 10,1-tommers skjermen.

Del treningsbilder og videoer direkte med venner og bekjente for å få motiverende likes direkte til tredemøllen under treningen. Ta løpeprestasjonen din til et nytt nivå med de store sosiale mediene som Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Presenter treningen din for fellesskapet ditt og del den med familie og venner. Via nettleseren kan du allerede under treningsøkten få praktiske løpetips, bestille nye løpesko eller se etter oppskrifter på en sunn smoothie eller mat som er god etter trening. Smartkonsollen har også en USB-lader til din smartphone og har et integrert lydsystem for avspilling av favorittmusikken din som kan spilles direkte i stereohøyttalerne via Spotify eller lydkontakten. Et Bluetooth-grensesnitt for å koble til en smartenhet som smarttelefon eller nettbrett og wifi-grensesnitt gir deg uante muligheter og hele utvalget med en moderne tilkobling. Du plasserer med fordel nettbrettet eller smarttelefonen i den integrerte holderen. Appkompatibiliteten til din FINNLO Performance tredemølle gir deg løftet som øker løpegleden og hjelper deg med å nå målene dine.

En morgentur gjennom gatene i Paris eller en fantastisk løpetur ved Grand Canyon. Med den riktige appen ligger hele verden for dine føtter. Med en sentral styring navigerer du enkelt, praktisk og intuitivt gjennom menyen i et moderne og oversiktlig oppsett med paneler. Det sentrale og minimalistiske manøverkonseptet øker brukerkomforten med få berøringsknapper.

FINNLO Performance har en 3,1 mm tykk ortopedisk tredemølle i flere lag som føles naturlig og gjør at du lander mykt i kombinasjon med et 8-punkts dempingssystem. Hele muskel- og skjelettsystemet påvirkes positivt, løpsdynamikken din er forbedret og fot-, kne- og hofteledd samt ryggraden avlastes. Velg din personlige løpeopplevelse og hold ditt eget tempo! Enten du er litt av en langdistanseløper og elsker maraton, en vinnerskalle som ønsker å oppnå raske resultater eller om du trener for å føle deg bra eller som rehabilitering, er FINNLO Performance et multitalent som fikser det meste.

Med en effektiv, stillegående og avstemt 3,5 hk motor med en toppkapasitet på 9 hk har FINNLO Performance et stort hastighetsområde fra 0,8 km/t til 22 km/t. FINNLO Performance tredemølle egner seg dermed like godt til eliteidrett som til rehabtrening. Løpetempoet kan justeres i trinn på 0,1 km/t, noe som gir alle forutsetninger for en sunn løpetrening. Løpetreningen din får et løft med den avanserte teknologien i FINNLO Performance. Med de smarte ett-trykks myke oppringningsknappene kan du endre hastighet og stigning med et knappetrykk. De raske skiftene gir en variert treningsøkt med forskjellige intensiteter for å simulere løping i naturen. Med hurtigvalgknappene kan du stille inn bakken elektronisk i 15 forskjellige bakker (maks. 15%) for å forberede løp i kupert terreng.

Tredemøllen tåler høy belastning og har en løpeflate på 1 520 x 520 mm. Med en maksimal brukervekt på 160 kg får selv store mennesker en helt naturlig, komfortabel og autentisk løpeopplevelse. Bredden er hele 520 mm og de stabile og solide sideflatene gir gode forhold for en trygg og stabil løpetrening. Ytelsetredemøllen fra FINNLO lever opp til navnet og gir deg og tre andre brukere en optimalt tilpasset løpetrening. Tren med pulskontroll, mål pulsen nøyaktig og konstant med en pulsmåler eller tren i henhold til spesifisert distanse, kaloriforbruk og/eller treningstid. Etter hver treningsøkt vises automatisk en detaljert oppsummering av gjennomsnittlig hastighet, varighet og gjennomsnittlig stigning. Med 10 svært effektive og forhåndsprogrammerte treningsprogrammer som du enkelt kan tilpasse via berøringsskjermen, kan du designe treningen din individuelt og tilpasse den helt til dine egne behov.

Lett løping
Hastighet i rolig tempo
Distanseløping med økende belastning
Tempotrening og intervalltrening som forberedelser til konkurranse og maraton
Ryggtrening

To forhåndsinnstilte øvre pulsgrenser hjelper nybegynnere til å styrke det kardiovaskulære systemet og starte fettforbrenningen ved 60 % av maksimal hjertefrekvens. Erfarne idrettsutøvere kan forbedre sin utholdenhet og kondisjon med 80 %.En tredje, individuell øvre pulsgrense kan lagres for spesifikke treningsmål og gir deg rom til å nå målene dine raskere. Med foldefunksjonen og transporthjulene kan du enkelt sette opp din Performance tredemølle og oppbevare den like enkelt igjen om nødvendig.

Spesifikasjoner
Tid: Ja
Avstand: Ja
Hastighet: Ja
Kcal: Ja
Puls: Ja
Antall programmer: 25 stk
Trådløs pulsmottaker: Ja, pulsbelte er ikke inkludert
Hastighetsområde: 0,8-22 km/t
Stigningsintervall: 0,8–22 %
Motor: 3,5 hk
Transporthjul: Ja
Dimensjoner L x B x H: 200 x 94 x 180 cm
Løpeflate L x B: 152 x 52 cm
Høyde over gulvet: 21 cm
Vekt: 121 kg
Maks brukervekt: 160 kg

Dokument

Egenskaper

VaremerkeFinnlo
Art.Nr.Ha3513
FargeSvart
TypeTredemølle
Høyde180 cm
Lengde200 cm
Maks Brukervekt160
Vekt121 kg
Bredde94 cm
EAN-nr4005251357305