Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Våtdrakt og tørrdrakt | Dykkerutstyr

Filter

299 kr

5 998 kr

299
299
5998
5998

crewsaver

(5)

Sortere

5 Produkter

Du har sett alle 5 produkter

Er du blant dem som elsker å snorkle og dykke, og trenger litt nytt dykkerutstyr? Da kan du finne våtdrakt eller tørrdrakt hos oss. Er du en ivrig padler eller roer, er tørrdrakt kajakk eller våtdrakt for kanopadling gode alternativer online hos bygghjemme.no. Vi har tørr- og våtdrakt herre, junior og dame i nettbutikken vår til gode priser, og det er enkelt å sortere produktene etter pris.

Våtdrakt eller tørrdrakt – hva er forskjellen?

Våtdrakter beskytter deg ved dykking, snorkling eller padling. Den slipper inn vann, slik at du blir våt, men kroppsvarmen din varmer opp vannet som slippes inn, slik at du holder deg varmere enn uten en drakt. Tørrdrakter er tykkere og holder deg tørr når du er ute og padler eller dykker. For de yngste har vi våtdrakt junior samt ulike typer tørrdrakt padling til kanobruk eller annen vannsportforvoksne.

Hvilken type drakt til hvilken type vannsport?

Driver du med dykking i havet, er en spesialdesignet modell for tørrdrakt dykking å anbefale. Siden vannet er kaldt, vil du holde bedre på kroppstemperaturen. Er du aktiv innen brettseiling eller for eksempel wakeboard, er en våtdrakt å foretrekke, siden den er lettere å bevege seg i. Vi har også våtdrakt barn kan ha på seg ved snorkling eller kajakkpadling på grunt vann.

Trenger du en rimelig våtdrakt eller en kvalitetstørrdrakt?

Her på bygghjemme.no på nett finner du rimelige varianter av både tørrdrakt dame og herre, samt våtdrakt dame eller herre. I tillegg kan du finne sokker eller sko i våtdraktmateriale. Du finner mer informasjon om de enkelte modellene ved å klikke deg inn på hvert enkelt produkt. Det finnes mange kvalitetsmerker på markedet. Vi har modeller som fungerer like bra som Typhoon tørrdrakt!