Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vannsport og vannlek

Wakeboard

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Er du glad i fart og spenning? Er du glad i at adrenalinet pumper, kroppen arbeider, og vannet spruter? Da har vi i bygghjemme.no gode og billige produkter for deg, enkelt tilgjengelig på nett i vår wakeboard shop.

Wakeboard er en utfordrende, men morsom aktivitet for både store og små. Tilpasninger til bruk og nivå, og ikke minst kroppsstørrelse, er essensielt for den beste opplevelsen. Vi tilbyr derfor wakeboard voksen og wakeboard barn i vårt sortiment, til en god pris.

Wakeboard på nett

Wakeboard er en forholdsvis fersk sport, da den så dagens lys først på slutten av 1980-tallet. For å kunne tilby deg de beste opplevelsene og den ordentlige godfølelsen har vi startet nettopp wakeboard salg i vår nettbutikk.

Ønsker du å slippe deg løs i bruset av bølgene og ri på bølgetoppene, er våre wakeboard det perfekte produkt for deg. Vi kan tilby billige høykvalitets brett til deg og hele familien. Sjekk ut sortimentet vårt og finn din favoritt.