Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Parasoll

Du har sett alle 5 produkter

Etter en lang vinter er de fleste glade når sommersolen kommer fram og tallene kryper godt oppover plussiden på gradestokken. På sommeren varmer solen godt og gir ofte et sterkt lys om den skinner fra skyfri himmel. Lyset og varmen gjør det vanskelig å holde på med andre ting, og det er da en god parasoll vil komme til nytte. Den vil skjerme for lyset samtidig som temperaturen holdes lavere i parasollens skyggeområde. Parasoller kommer i flere former og farger samt med ulike funksjoner. All informasjon man trenger er beskrevet på hver produktside, på denne måten blir det ikke noe problem å kjøpe en parasoll fra nettbutikk.

Parasoller med ulike funksjoner

En parasoll er ikke bare en parasoll. På dagens marked finnes det en rekke funksjoner tilknyttet parasollene, noe som gjør at man bør tenke over hva man har behov for før man går til anskaffelse av en. Justeringsmuligheter vil for mange være viktig, og er ulikt fra produkt til produkt. Velger man en vannavvisende parasoll kan man sitte ute selv med nedbør uten å bli våt av regnet. Noen parasoller har også innebygde LED-lys. Dette gjør parasollene til en fin lyskilde på mørke sommerkvelder. Videre bør man tenke over hvilken størrelse man ønsker på produktet. Dette bør man vurdere både ut i fra evnen til lys- og varmeskjerming, men også hvor stor plass man har. Flere av parasollene kommer i ulike farger, så ønsker man at parasollen skal matche resten av uteområdet er dette fullt mulig.

Kjøp parasoll til sommersesongen!

Tenker man nøye gjennom hvilke funksjoner man har behov for i en parasoll samt ønsket farge og størrelse, vil man kunne ha gleden av denne i flere år fremover. En god parasoll er gull verdt i sommerhalvåret og vil bidra til at lange dager og kvelder utendørs blir mer behagelige. Finn den perfekte parasollen for deg og kjøp parasoll i dag!