21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Form din egen hage & utemiljø med oss

Utforsk vår hage- og utemiljøavdeling. Start ditt prosjekt her. Vi har alt fra hagemøbler og gressklippere til vekstbenker og vannpumper - Alltid til gode priser!

  • Alt til din hage
  • Prispressede produkter hele året
  • Velkjente varemerker

Behøver du råd eller hjelp?

Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare for å hjelpe deg Mandag-fredag mellom 10 - 13.

Ring 21 60 18 18

Form din egen hage & utemiljø med oss

De beste og billigste hagemøblene får du her på bygghjemme.no. Alle våre møbler er egnet for utendørs bruk i ulik grad. Her får du tak i robuste møbler til hagen, loungesett til terrassen eller delikate stoler og bord til balkongen. Produktene kommer i ulike design skapt for ulike hjem, stiler og formål. Du kan velge mellom gode stoler med myke puter eller mer moderne varianter i stål. Vi presser alltid våre priser ned med våre hagemøbler salg, slik at en vakker hage ikke skal avhenge av lommeboken din.

Liker du deg best ute har vi også smarte løsninger slik at du kan kose deg i våre hagemøbler ute hele året. Hos oss på bygghjemme.no kommer komfort og frihet alltid først, og vi selger derfor ulike produkter som kan varme deg opp utendørs. Kjøper du for eksempel utemøbler til hytte kan du enkelt kjøpe med deg elektrisk varme til terrassen for de kjøligere høstkveldene. Vi hjelper deg også med produkter som kan henge opp varmekilden på vegger eller på stativ.

Hage & utemiljø

Annet enn møbler har vi også et godt utvalg av utstyr du trenger for å skape et perfekt utemiljø og hage under alle sesonger. Vi har for eksempel nyttige hagemaskiner til hele året, fra første klipp av gresset om våren, til trimming av hekken og vanning av plenen. Til en billig pris kan du oppgradere dine hagemaskiner for lettere og bedre stell av ditt utemiljø. Vi tilbyr også store og små løsninger på oppbevaring av diverse du får kjøpt i vår katalog.

Pass på å holde deg oppdatert med våre tilbud og rabattkoder på ulike nyttige og populære produkter til hagen. Hos oss på bygghjemme.no skal det alltid være både enkelt og billig å fornye hagen, helt online. Vi har et stort utvalg av møbler og annet nyttig utstyr som vil gjøre naboen sjalu på både utseendet og på prislappen. Hvis noe på våre sider skulle være uklart, eller du leter etter de billigste varene, ikke vær redd for å ta kontakt.