21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Innsynsbeskyttelse og innhegning

  Mange drømmer jo om et hus på landet med et hvitt stakittgjerde, og her hos bygghjemme.no har vi mange typer innhegning som passer til enhver smak, også de litt mer utradisjonelle.

   Innsynsbeskyttelse og innhegning

   Alt du trenger til skjerming av eiendommen

   Om det er ville dyr eller bikkja til naboen du vil holde ute, eller om du vil hindre innsyn til terrassen der du ligger og soler deg, har vi det du trenger til innhegning, med både gjerder, skjermer, og alt du trenger av beslag og festekroker for å få dem på plass.

   Her hos bygghjemme.no får alt av produter til innhegning av din hage eller hyttetunet ditt, og med lave priser og høy kvalitet er vi en naturlig partner i byggevarer og annet utstyr på internett. Med et stort utvalg i vår katalog online er det bare å bestille, så kan du sette igang når varene kommer hjem til deg.