21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

Hus & bygg | Byggevaruhus på nett

Her på bygghjemme.no har vi alt du trenger for hus og bygg. Du kan finne alt fra elkomponenter og ventilasjon til vinduer, takpaneler, arbeidsverktøy og klær hos oss. Her på nettsidene våre vil du få mange ideer og tips, uavhengig av hvor mange etasjer, rom eller former for løsninger du planlegger. For oss på bygghjemme.no er intet bygg for stort og intet bygg for lite. Lykke til med planleggingen og ditt byggeprosjekt.

  • Hundrevis av gulv fra kjente produsenter
  • Ytterdører laget for Norske forhold
  • Norges største vindusleverandører

Behøver du råd eller hjelp?

Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare for å hjelpe deg Mandag-fredag mellom 10 - 13.

Ring 21 60 18 18

Hus & bygg | Byggevaruhus på nett

I vår nettbutikk byggevarer kan du enkelt og raskt gjøre innkjøpene du trenger for å pusse opp i hjemmet. Vi har alt fra elektriske komponenter til byggematerialer i alle utførelser, samt verktøy, arbeidsklær og mye mer. Ta en kikk på utvalget vårt. Sidene er enkle i bruk, og på en-to-tre er innkjøpet i boks – enklere kan det ikke bli.

En oppussingsjobb assosieres ofte med store utgifter, men det behøver ikke koste skjorta å gjøre nødvendige arbeider i hjemmet. Du trenger heller ikke å fire på kvaliteten. Vi fører billige byggevarer av høy kvalitet. Du vil bli overrasket over hvor mye du får gjort for en billig penge når du handler hos oss. Se gjennom vårt store utvalg, og realiser ditt DIY-prosjekt.

Billige byggevarer på nett

Går du med drømmen om å pusse opp boligen din, men enda ikke satt i gang i frykt for høye utgifter? Prislappen vil imidlertid ikke bli så stor om du gjør fornuftige valg når det kommer til materialer og innredning etc. Vi satser på lavkost, slik at du kan realisere drømmene dine for en rimelig penge uansett hva slags jobb som skal utføres.

Ikke bare fører vi rimelige byggematerialer, men vi har også satset på en lavkost-profil når det gjelder sanitærutstyr til kjøkken og bad. Vi har et godt utvalg av blandebatterier og generell innredning for våtrom til en rimelig penge. Det heter seg at bad og kjøkken er de dyreste rommene å pusse opp. Hos oss kan du gjøre det med god samvittighet.