Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Trapper | Boligens smykke

En trapp er ikke bare et middel for å komme seg fra en etasje til en annen. Den kan også være boligens smykke om du ønsker det. Trapper på nett gir deg mange muligheter til å oppgradere en eksisterende bolig eller utsmykke en ny bolig med en ny trapp. Utvalget vårt spenner over flere typer trapper, fra de plassbesparende trappene til hemsen til elegante spiraltrapper. Har du behov for en L-trapp, U-trapp eller rett trapp så finner du selvsagt det også her hos oss. Materialvalgene spenner fra klassiske tretrapper til italiensk design i metall. Glem heller ikke at uteområder kan bli både dekorative og som nye med en trapp. Du finner utvalget for dette sammen med våre andre trapper.

God design kommer i mange former

Det spiller egentlig liten rolle hvilken type trapp du trenger, da vi har dem alle - spiraltrapp, U-trapp, L-trapp eller en rett trapp. Det som betyr noe er at du finner trappen som passer hos deg, samtidig som den uttrykker det du ønsker. Driver du å pusser opp en eldre bolig? Kanskje kan en spennende trapp være det som setter spissen på designet? Har du ikke noe ønske om å bytte ut hele trappen kan en eldre trapp fornyes med produkter fra oss. Alle produktene er kvalitetssikret, og er materialene er valgt ut for å tåle å bli brukt år etter år. En trapp gir deg ikke en ny bolig, men det gir boligen din det nye den trenger for en helhet.

Kvalitet til en god pris

Det er mye som skaper en god atmosfære i en bolig. En flott trapp er en av delene som spiller inn. Billige trapper betyr ikke at en firer på kvalitet eller design. Skap den atmosfæren du vil ha i huset med en trapp til en god pris. Har du barn i huset, eller av andre grunner trenger å sikre trappen, har vi produktene for dette også.

Vanlige spørsmål om

Hvilke innendørs trapper fnnes det?
Hvordan unngå at barn ramler i trappa?
Hvilken trapp bør jeg kjøpe til en liten leilighet?