21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Husets innredning & belysning her på nett – bygghjemme.no

I vår innrednings - og belysningsavdeling finner du et stort sortiment produkter til å gjøre hjemmet penere. Her kan du planlegge din egen skyvedørsgarderobe, finne flotte krystallysekroner eller kanskje en trapp fra Italia?

  • Skreddersy din garderobeløsning
  • Italienske design trapper
  • Belysning til alle formål

Behøver du råd eller hjelp?

Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare for å hjelpe deg Mandag-fredag mellom 10 - 13.

Ring 21 60 18 18

Våre mest populære produkter

Husets innredning & belysning her på nett – bygghjemme.no

Innredning og belysning

Å bestille innredning og belysning online gir deg en rekke muligheter, blant annet slipper du maset med å løpe fra butikk til butikk. Sitt komfortabelt hjemme og vurder de forskjellig løsningene vi kan tilby i eget tempo. Vi har et bredt sortiment på alle typer innredning og for alle rom. Det være seg om det er ekstra skap på soverommet eller ny innredning på badet. Samtidig gir vi deg et bredt utvalg når det kommer til belysning av rommene. Velg alt fra takhengte, enkle lamper til de mer moderne og trendsettende variantene. Gjør boligen ny og helhetlig med produkter av en utmerket kvalitet.

En helhetlig bolig

Det er ikke å komme fra at helheten i en bolig gjør den både funksjonell og gir en god atmosfære. Ser man for eksempel på garderobe og oppbevaring finner man en rekke gode løsninger, for stort og smått. En ryddig bolig gir ro og fremstår som behagelig for alle som bor der og gjester. Vil man fremheve den gode atmosfæren kan det enkelt gjøres med lamper og belysning. Velg mellom spotter for å lyssette designdetaljer eller arbeidslys til kjøkkenet. Eller hva med en lenke LED-lys som et designstykke i seg selv? De små tingene er også med på å sette en god standard. Blant annet kan noe så enkelt som nye beslag til dører fort gi et nytt inntrykk i alle rom.

En enklere og bedre hverdag

Her til lands tilbringes mye av tiden vår i hjemmet. Derfor bør man ha fokus på en funksjonell bolig, samtidig som den kan gi oss den roen vi vil ha. Når du bestiller innredning og belysning på nett får du kvalitetsprodukter som gir deg akkurat dette. Oppbevaringsplass som hindrer rot, belysning til forskjellig oppgaver, små detaljer som gir et komplett inntrykk og videre. Alt i alt vil en godt organisert bolig, med gode designløsninger, gi deg en bedre hverdag. En investering som gir glede i lang tid fremover.