21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Beskyttelse og sikkerhet

  Vi investerer mye penger i boligen vår og her oppbevarer vi de aller mest verdifulle eiendelene våre. Derfor bør sikkerhet prioriteres. Her finner du produkter som vil sikre hjemmet ditt mot innbrudd og brann.

   Beskyttelse og sikkerhet

   Beskyttelse og sikkerhet

   Prioriter sikkerhet i hjemmet ditt

   Sikkerhet av boligen din bør alltid være førsteprioritet. Det kan være flere dører og mange vinduer i en bolig som må sikres. Her finner du låser som vil sikre alle vinduer og dører, samt brann og gassalarmer som vil varsle dersom det skulle oppstå brann eller lekkasjer. Finn de låsene og alarmene som oppfyller dine behov.

   Mange av oss er småbarnsforeldre og det er ikke annet som er viktigere for oss enn barnas vel og ve. Dessverre er faren for både brann og innbrudd reell og en må sørge for at sikkerhet er tatt hånd om i det miljøet hvor familien tilbringer mest tid. Kjøp sikkerhetsprodukter for å sikre din bolig.