Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Tepper

Tepper på nett

På bygghjemme.no kan du i ro og mak bla gjennom hele utvalget av våre billige tepper på nett når det passer deg. Du finner opplysninger om materialer, mål og priser under hvert enkelt teppe, og du kan enkelt sammenligne de ulike modellene uten å forlate godstolen din. Vi forklarer deg også hvordan du enklest tar vare på teppene dine.

Vi nordmenn elsker å tilbringe fritiden vår på verandaer, altaner og andre uterom. Her kan vi slippe skuldrene ned og glemme hverdagsmaset. Vi kan invitere venner til fest, slappe av med en bok og en god kopp kaffe, og ellers nyte livet. På bygghjemme.no finner du et godt sortiment med billige tepper til terrasse som hjelper deg å skape den helt riktige stemningen.

Tepper på tilbud

Å få ny stue trenger ikke koste all verden. Noen ganger er det ikke mer enn et nytt teppe som skal til, spesielt når vi på bygghjemme.no til enhver tid har på tilbud tepper av alle slag. God kvalitet til gunstige priser gjør det oppnåelig for selv den med den mest slunkne lommeboka å gi stua en sårt tiltrengt oppfriskning.

På bygghjemme.no har vi blant annet et stort utvalg av tepper til stue. Store, små, tepper av kunststoff, ull og andre naturmaterialer. Mange av teppene finnes i flere størrelser og mange ulike fargekombinasjoner sånn at du kan velge nøyaktig det som passer i din stue. Om du foretrekker en moderne stil eller sverger til arvegods fra tidligere generasjoner, bygghjemme.no har tepper for enhver smak.