Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Barnetepper

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Vi på bygghjemme.no ønsker å gi deg det perfekte teppe til barn. Våre tepper inviterer til lek, aktivitet og moro. Du kan velge mellom ulike varianter i høy kvalitet, for en billig penge. Teppene er forbeholdt innendørs bruk.

På Bygghjemme kan du enkelt kjøpe barnetepper online. Våre fine tepper har gummiert bakside som gjør de sklisikre, og de har en slitesterk kvalitet. Det sikrer at du får et praktisk teppe som varer lenge og passer perfekt til barnas lekerom.

Billige barnetepper online

Hos Bygghjemme.no finner du billige barneteppper, perfekt til lek og aktiviteter på gulvet. Du kan velge mellom flere forskjellige barneteppper som barnet lett kan leke på. De lyser opp ethvert barnerom, og vil gi barna mye glede. Leter du etter et flott barneteppe, har vi på bygghjemme.no teppet for deg. De er billige og det er enkelt å kjøpe dem på nett. Da kan du bruke tid på å velge ut et som passer perfekt for barnet ditt.