21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Våre mest populære produkter

  Lys opp hjemmet med lamper og belysning – bygghjemme.no

  Lysende produkter! Her har vi samlet alt vi har av belysning. Vi har Utendørs belysning, Innendørs belysning og El-tilbehør fra kjente varemerker. Vi har fokus på at alle produktene vi leverer ikke bare skal fungere bra funksjonelt og være enkel i bruk, men at de også designmessig skal holde god stand. En lampe kan nemlig fort sette et flott og unikt preg på et rom. Lamper og belysning er noe man også alltid har bruk for, så hva sier du til en stolpelampe ute i hagen for seine sommerkvelder? Baderomslamper med rett IP-klasse? Eller hvorfor ikke en flott krystallkrone i stuen for å gi rommet den lukseriøse følelsen? Alt du vil trenge for å regelrett lyse opp din hverdag finner du her. Skulle du lure på hvordan noe fungerer eller du sitter inne med noen spørsmål rundt er produkt, så må du bare ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg!