Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Filter

149 kr

60 895 kr

149
149
60895
60895

Vis kun kampanjeprodukter

(130)

aneta

(124)

astro

(4)

beslag design

(2)

brilliant

(77)

by rydéns

(42)

hafa

(1)

lampgustaf

(5)

malmbergs

(13)

markslöjd

(436)

scan lamps

(121)

sunwind

(18)

Taklampe

(430)

Vegglampe

(166)

Gulvlampe

(92)

Bordlampe

(151)

Innfelt belysning

(2)

Spotlight

(100)

Plafond

(119)

Pendel

(160)

Vegglampe

(90)

Bordlampe

(105)

Gulvlampe

(44)

Leselampe

(81)

Vinduspendel

(25)

Krystallplafond

(17)

Krystallkrone

(26)

Bildebelysning

(3)

Dekorasjonsbelysning

(2)

Benkbelysning

(4)

Uplight og Leselampe

(4)

Gulv- og Leselampe

(11)

Krystallpendel

(2)

Vegglampe med hylle

(2)

Speilbelysning

(6)

Taklampe

(5)

Speil-/Skapbelysning

(2)

Vegg-/Takarmatur

(2)

Lysekrone

(7)

Takarmatur

(2)

Klypelampe

(2)

Downlight

(2)

Belysningsramme

(1)

Kun hurtig levering

(65)

Sortere

843 Produkter

Vegglampe Markslöjd Kubik
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Kubik

fr.1 699 kr1 995,-
Vegglampe Markslöjd Fletcher

Vegglampe Markslöjd Fletcher

460 kr1 299,-

65%

tom 3/8

Taklampe Markslöjd Saxholm
Gull
Krom

Taklampe Markslöjd Saxholm

fr.1 018 kr1 495,-

32%

Taklampe Markslöjd Edge

Taklampe Markslöjd Edge

fr.1 176 kr1 899,-

38%

Vegglampe Markslöjd Logi
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Logi

fr.1 049 kr1 145,-
Gulvlampe Markslöjd Edgar
Antikk Messing
Svart

Gulvlampe Markslöjd Edgar

fr.1 100 kr1 375,-
Taklampe Markslöjd Ekelund XL
Antikk Messing
Svart

Taklampe Markslöjd Ekelund XL

fr.2 520 kr3 995,-

37%

Taklampe Markslöjd Urn 4L
Hvit
Krom
Sort

Taklampe Markslöjd Urn 4L

fr. 564 kr 849,-

34%

Du har sett 36 av 843 produkter
1 av 24

Når du skal du innrede med nye lamper, er det mye en må tenke på. Skal du velge en serie som matcher i hele stuen, eller vil du bryte opp og velge fritt i mellom alle de vakre og stilige vi har i vårt utvalg hos bygghjemme.no.

Lamper til alle rom , for alle behov

Lamper er svært viktig når det skal innredes i et hjem. Det er en del belysning som er nødvendig, som arbeidslys, riktig belysning på kjøkkenet, på badet, leselys, og generelt lys. For å få den rette belysning i ditt interiør, er et en del elementer å tenke på; skal det være basisbelysning, eller vil du at belysningen og hos deg er både vakker, riktig og dekorativ? Kanskje du vil ha noe helt spesielt? Det kan være vanskelig å velge hvilke som er rett for ditt hjem. Her hos oss i Bygghemma har vi et stort utvalg av alle typer og kateogorier, og du vil nok finne noe du liker og som er riktig for ditt hjem. I vårt sortiment har du mye å velge i, både designlamper, taklamper, vegglamper, skrivebordslamper, downlights og billige lamper

Lamper i alle rom - må vi ha elektriker?

Noen er kanskje engstelige for å kjøpe lamper på nett, Og om du må ha elektriker til for å henge opp og montere lampene. Er du usikker, kan du ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne om du er usikker på hvordan lampen skal monteres. De vet om akkurat den lampen du vil ha krever montør, om du må ha elektriker, eller om det er enkel montering med for eksempel "sukkerbit" og krok. Noen lamper skal bare skrues fast i tak eller vegg, og har ledning som føres til nærmeste stikkontakt, og andre igjen er frittstående. For montering av spotter og downlights, må du ha godkjent elektiker. Det er ikke noe lurt, eller lov å montering slike selv. For installasjon av slike lamper må du ha en godkjent elektriker til å gjøre jobben. Hos oss på Bygghjemme.no har vi mange fine lamper å velge blandt.

Trenger du lamper for kos eller nytte?

Lamper til alle rom

Hos oss i Bygghjemme.no er vi stolte av å kunne tilby alle typer lamper. Vi har et stort utvalg av klassiske lamper. Både taklamper og de andre lampene du trenger for å få god belysning av ditt hjem. Du trenger både leselys arbeidslys, og generell belysning. Vi kan gi deg råd og veiledning via vår kundeservice om hva som skal til hos deg. Er du opptatt av design, har vi mange flotte, spennede og vakre utgaver fra internasjonalt anerkjente leverandører. Vi har som mål å kunne tilby deg akkurat de du trenger i ditt hjem, enten det er en taklampe i vakkert design, eller godt arbeidslys.

Flotte lamper til gode priser

Hos oss på Bygghjemme.no har vi alltid gode priser på lamper, i tillegg har vi ofte lamper på salg. Det er ofte kampanjer vi har sammen med noen av våre flotte samarbeidspartnere. I disse kampanjene vil vi kunne tilby deg utvalg og serier av ypperste kvalitet og design. Hvis du er ute etter noe nytt innen belysning i hjemmet ditt, har vi alltid et stort og godt utvalg som gjør det enkelt for deg å finne det som er riktig for deg og ditt hjems behov. Er det på jobben du trenger ny belysning, har vi både arbeidslamper, skrivebordslamper, downlights og spotter som kan tilfredstille selv den mest kresne bruker.

Vegglamper, dekor og nytte

Når rommet har fått den generelle belysningen det trenger, med taklampe over spisebordet, godt arbeidslys på kjøkken og arbeidsplass, godt lys på badet, så er det nyttelys og dekorlamper som står igjen, og det er ofte det mest spennende, da det gir muligheten til å virkelig sette preg på interiøret. Ofte er det behov for litt leselys, gjerne i sofakroken, eller ved godstolen. Det rette valget er gjerne en vegglampe og kanskje også en matchende stålampe. Hos oss finner du også serier med lamper i ulikt format innen samme design. Her har leverandørene gitt en herlig mulighet til å binde sammen rommet med matchende lamper som kan gi rommet inntrykk av at valgene er godt gjennomtenkt med stort omhu.

Plantene trenger også lys

Mange syntes det er hyggelig med planter og andre vakre gjenstander i vinduskarmene. Dette trenger også lys. Har vi planter der, så trenger de gjerne litt ekstra lys i den mørke tiden av året, og de som står i nordvendt vindu kan ha glede av litt ekstra lys fra en lampe hele året. Da er det fint å vite at lamper til vinduet også kommer i alle former og fasonger. Ofte finnes de som en del av en designserie, slik at du kan matche med de andre lampene du omtenksomt har valgt til ditt hjem. En vinduslampe kan også stenge litt for innsyn fra naoben eller fra veien utenfor.