Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Taklampe

Filter

149 kr

22 856 kr

149
149
22856
22856

Vis kun kampanjeprodukter

(60)

Hvit

(159)

Svart

(99)

Sølv

(82)

Gull

(39)

Transparent

(17)

Kobber

(11)

Krom

(31)

Grå

(16)

Tre/natur

(9)

Bronse

(7)

Brun

(6)

Flerfarget

(4)

Rød

(4)

Messing

(7)

Rosa

(1)

Blå

(1)

Stål

(2)

Beige

(1)

Gul

(1)

Lilla

(1)

aneta

(61)

astro

(3)

brilliant

(41)

by rydéns

(17)

lampgustaf

(2)

malmbergs

(9)

markslöjd

(209)

scan lamps

(72)

sunwind

(7)

Pendel

(158)

Plafond

(112)

Spotlight

(63)

Vinduspendel

(24)

Krystallplafond

(17)

Krystallkrone

(23)

Benkbelysning

(4)

Krystallpendel

(2)

Taklampe

(5)

Lysekrone

(7)

Takarmatur

(2)

Downlight

(2)

Speilbelysning

(1)

Kun hurtig levering

(32)

Sortere

421 Produkter

Taklampe Markslöjd Saxholm
Gull
Krom

Taklampe Markslöjd Saxholm

fr.1 018 kr1 495,-

32%

Taklampe Markslöjd Edge

Taklampe Markslöjd Edge

fr.1 176 kr1 899,-

38%

Taklampe Markslöjd Ekelund XL
Antikk Messing
Svart

Taklampe Markslöjd Ekelund XL

fr.2 520 kr3 995,-

37%

Taklampe Markslöjd Urn 4L
Hvit
Krom
Sort

Taklampe Markslöjd Urn 4L

fr. 564 kr 849,-

34%

Taklampe Aneta Marine

Taklampe Aneta Marine

1 379 kr1 576,-
Taklampe Markslöjd Cooper
Hvit
Svart

Taklampe Markslöjd Cooper

fr. 580 kr1 799,-

68%

tom 3/8

Plafond Markslöjd Luna
Hvit
Sort

Plafond Markslöjd Luna

fr. 620 kr 939,-

34%

Takplafond Brilliant Ceres 35 cm
Hvit
Satin Nikkel/Hvit

Takplafond Brilliant Ceres 35 cm

fr. 830 kr1 243,-

33%

tom 3/8

Talplafond Brilliant Andria

Talplafond Brilliant Andria

1 150 kr1 787,-

36%

tom 3/8

Du har sett 36 av 421 produkter
1 av 12

Taklampe spiller en stor rolle for hvert eneste hjem. Taklamper gir en effektiv belysning, hvor det vil skape god og varm stemning som gir deg rett humør. Lampene kommer i ulike farger og fasonger, alt etter hvordan du selv ønsker å ha det.

Hva du bør vurdere ved kjøp av taklampe

Taklampe kommer som sagt i ulike former, størrelser og ikke minst styrke. Derfor er det viktig å tenke deg om hva du trenger belysning til. Trengs det taklamper for kontoret så anbefales det å velge sterkere lys, slik at du klarer å se hva du arbeider med. Taklamper er også et godt alternativ for å spare på gulvplassen i rommet. Eller er du typen som ønsker et mer mykere og harmonisk lys i stua di, så finnes taklamper med LED. Det beste med taklamper med LED-pærer er at de er en super energisparer og avgir den samme lysmengde til en liten brøkdel av selve strømforbruket. Dette er noen av tingene du kan tenke over ved kjøp av taklamper på nett. Slike taklamper har også lav varmeutvikling, noe som gjør at det ikke brenner støv og det er barnevennlig.

Installasjon av taklampe

Har det seg slik at det er på tide å installere nytt elektronisk anlegg? Mye penger kan spares, ved å kjøpe inn utstyr selv, i stedet for å betale for en elektriker til å gjøre jobben. Du monterer enkelt dine nye fine taklamper, hvor det er lagt opp til taklampe. Deretter monterer du selv ledning, støpsel og en bryter for taklampen din. Hos oss finner du et stort utvalg av både skjøteledninger, strømbrytere, vegguttak og antenneuttak. Det tilbys alt du skulle trenge, for å installere nyere elektroniske anlegg hjemme. Jordede uttak er det vanligste som er brukt i nyere elektriske anlegg. Husk på at støpselet også må være jordet, om stikkontakten er jordet. Det vil også stå på taklampen om det trengs jordet støpsel. Sjekk ut utvalget vårt av taklamper på nett!

Hva bør du tenke på ved kjøp av moderne taklamper?

Det er viktig å tenke over hvor å finne taklampe som vil reflektere fargene du har i hjemmet. Det er ofte folk tenker på belysning som interiør, og ikke at den faktisk har en funksjon. Lampen er skaper jo tross alt blikkfang, når det skrus på. Derfor bør du tenke deg om punktbelysningen, med hva du skal gjøre i de ulike sonene som for eksempel der du leser. Det nytter ikke å ha fine fargerike møbler, når du ikke har plassert lyset på rett posisjon. Tenk moderne taklamper som kan avgi varmt hvit lys eller med blått lys. Posisjonen er dermed viktig for atmosfæren i ditt elskverdige hjem.

Hvilke type taklampe ønsker du?

Du finner taklampetype som plasseres rett på taket. Slike er passelig for både bad og i rom du trenger lamper som ikke henger for langt ned. Det som er det vanligste alternativ er taklampe med anheng, hvor anhenget henger i enten en ledning eller en kjede. En ganske elegant taklampetype er krystallkroner med anheng. Ønsker du mer fokusert belysning, så er spotlights det beste valget. Spotlights passer for alle rom. Disse monteres rett i taket, og passer godt om du ønsker lys som ikke tar plass. Nå kan du kjøpe taklamper med både i moderne og klassisk. Alt etter smak og behag.

Hvilke tekniske funksjoner?

Først og fremst bør du tenke over hvilke type belysning du ønsker i rommet. Er det slik at én taklampe skal lyse opp hele rommet, eller at flere taklamper skal? Har det seg slik at rommet er stort så anbefales taklamper med veldig god styrke. Belysning som er passelig for kjøkkenet er klar belysning. På badet kan det lønne seg med valg av mykere lys, noe flere foretrekker. Dimmere kan være et godt alternativ for slikt. Du kan enkelt stille inn lyset etter behov, for koseligere stemning på badet. Ønsker du å ha dimmefunksjon, bør du gå for en lampe med funksjonen og kose deg i den myke atmosfæren av belysning.

Hvilke stil vil passe for deg?

Du finner taklampe i forskjellige stiler som vil passe alle typer interiørstiler. Alt fra den klassisk elegante til den mer moderne og trendy. Møblene i rommet er jo tross alt ganske personlige for hvert enkelt individ, og på nettsiden vil du finne frem til noe som passer din egen unike stil. Kanskje er ønsket om å fremheve hovedfargene i rommet? der vil lamper med aksentfarger gi rommet ditt et helt nytt liv. Om det har seg slik at du er den enkle som kun ønsker god belysning, så tilbyr vi deg det også. Gjennom nettsiden, finner du de ulike taklampene for fine priser.