Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Vegglampe | Innred med lamper

Filter

158 kr

3 090 kr

158
158
3090
3090

Vis kun kampanjeprodukter

(1)

Svart

(66)

Hvit

(77)

Sølv

(41)

Gull

(14)

Flerfarget

(3)

Krom

(15)

Grå

(9)

Bronse

(5)

Messing

(5)

Lilla

(1)

Rød

(1)

Stål

(1)

Tre/natur

(1)

Turkis

(1)

Vegglampe

(88)

Spotlight

(35)

Leselampe

(12)

Speilbelysning

(6)

Bildebelysning

(3)

Dekorasjonsbelysning

(2)

Plafond

(3)

Vegglampe med hylle

(2)

Vegg-/Takarmatur

(2)

Speil-/Skapbelysning

(2)

Belysningsramme

(1)

Bordlampe

(1)

Kun hurtig levering

(14)

aneta

(19)

astro

(1)

beslag design

(2)

brilliant

(5)

by rydéns

(8)

hafa

(1)

lampgustaf

(1)

malmbergs

(4)

markslöjd

(101)

scan lamps

(19)

sunwind

(3)

Sortere

164 Produkter

Vegglampe Markslöjd Kubik
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Kubik

fr.1 699 kr1 995,-
Vegglampe Markslöjd Savoy
Krom
Messing

Vegglampe Markslöjd Savoy

fr. 799 kr1 145,-

30%

Vegglampe Markslöjd Logi
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Logi

fr.1 049 kr1 145,-
Vegglampe Markslöjd Ciro
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Ciro

fr. 325 kr 529,-

39%

tom 31/8

Vegglampe Markslöjd Tobo
Hvit
Sort

Vegglampe Markslöjd Tobo

fr. 184 kr 289,-

36%

Vegglampe Markslöjd Larry
Hvit/Stål
Svart/Børstet Messing
Svart/Krom

Vegglampe Markslöjd Larry

fr. 709 kr1 049,-

32%

Vegglampe Markslöjd Tulip
Hvit
Svart

Vegglampe Markslöjd Tulip

fr. 267 kr 419,-

36%

Vegglampe Markslöjd Urn
Hvit
Krom

Vegglampe Markslöjd Urn

fr. 243 kr 379,-

36%

Du har sett 36 av 164 produkter
1 av 5

En vegglampe fremhever og bidrar til en koselig og behagelig atmosfære i rommet du har plassert den i. Den egner seg til å lyse opp flotte tapeter, malerier, møbler og andre ting du vil fremheve. Vegglamper fungerer oftest som stemningsbelysning, men kan også være en del av den generelle belysningen.

Hva du bør tenke på du når kjøper en vegglampe

Når du skal kjøpe deg en ny vegglampe er det viktig at du vet hvor du skal ha den, slik at den passer inn i rommet du hadde tenkt å plassere den. Er du på utkikk etter en klassisk vegglampe eller en med moderne look? Skal den gi godt lys eller skal den bare være for pynten sin del. Led får du også dersom du ønsker å spare strøm. Du må tenke over hvilken stil og design du ønsker. Hvilken farge ønsker du? Viktig også å vite hvilken prisklasse den skal ligge i. Trenger du ledning inklusive, da må du sjekke det også, for noen vegglamper har ikke lyskilde inkludert. Skal lampa brukes i baderom må du sjekke at den har IP-klasse 44 som gjør at den kan brukes i baderom.

Installasjon av en vegglampe

Har du kjøpt vegglampe på nett, og lurer på om du kan montere den opp selv? Det er helt riktig en del elektriske installasjoner du har lov til å gjøre selv. Kjøp vegglampe som er ferdig montert med ledning! Da trenger du ikke en elektriker. Alle normale lamper kan du selvfølgelig sette opp selv, og du kan også bruke og lage skjøteledninger. Mange av vegglampene leveres uten bryter eller ledning, og er ment brukt med en felles dimmer eller veggfast bryter. På hver enkel lampe finner du en spesifikasjon som gir mer informasjon. Alt som skal koples til strømnettet, som en fast installasjon, må monteres av elektriker. Det regelverket alle må forholde seg sier klart fra hva du har lov til å gjøre selv. Vegglamper uten synlig ledning krever litt planlegging når du bygger eller pusser opp, og ønsker du faste lampepunkter som er koplet til bryter, dimmer, eller annen lysregulering, da må du kontakte en elektriker.

Spørsmål du må spørre deg selv før du kjøper en vegglampe

Hva bruker en vegglampe til?

En vegglampe er en belysning som handler både om fin pynt og praktisk nytte. Du får de i alle mulige varianter, f.eks. vegglamper med leselys, justerbare vegglamper, vegglamper fast, veggplafond, vegglamper på arm, lampetter og spotter på vegg. Vegglamper blir skrudd fast i veggen. Ønsker du å montere vegglampe, les spesifikasjonen på den enkelte lampe. Noen vegglamper egner seg som en del av allmenn belysning. Vegglamper på arm passer veldig godt for å belyse bilder eller over en arbeidsbenk. Rekker med flere lamper kan være riktig over en benk på kjøkkenet om du ikke har skap over. Lyset kan justeres hos flere av de, dit du trenger lyset. Å benytte veggspotter gir deg muligheter til å spotte det du ønsker, samtidig blir det mer liv til hele rommet.

Hvilken vegglampe skal du velge?

Det er ikke alltid enkelt å plassere en vegglampe innendørs. De blir skrudd fast i veggen, og slik får du varige merker i veggen, og de blir permanente. Det vil si at det er viktig at du planlegger bruken av rommet, og hvordan du vil møblere rommet. Slik kan du da være sikker på at du har funnet rett plass til vegglampen. Valg av lampe på vegg bestemmes av hva du skal bruke den til. Skal den brukes til allmenn belysning, eller skal det være koselys? Er du ute ette allmenn belysning da er justerbare vegglamper godt egnet, og gjerne over et lite bord eller en kommode. Veggplafond gir også flott og godt allmennbelysning, er enkle og gir et godt og behagelig lys. Du kan bruke de i trappehus og entreer. Skal du belyse bilder eller en arbeidsbenk, er en lampe på vegg med arm et godt valg, og gir godt belyst lys. Veggspotter kan du benytte for å spotte eller fremheve det du ønsker, og du lager også mer liv til rommet. Ønsker du leselys må du gå for en slik vegglampe. Mange ønsker også at lampene skal stå i stil, da må du går for serier hvor lampetter står til lysekrone eller taklampe i samme stil. Mye flott å velge iblant!

Hvordan monteres en vegglampe

De fleste vegglamper du kjøper er allerede ferdigmontert, og kommer med instruksjoner hvordan du monterer de opp. Hvordan du monterer opp beror på hvilken vegglampe du har kjøpt, om du har valgt fast montering eller vanlig skjøteledning. Mange av vegglampene leveres uten ledning eller bryter,og er ment betjent med en felles dimmer eller veggfast bryter. På hver enkel lampe finner du en spesifikasjonen som gir deg mer informasjon. Det offentlige regelverket har sine regler for kobling av fast installasjon til strømnettet. Vegglamper uten synlig ledning krever litt planlegging når du pusser opp eller bygger, og ønsker lampepunkter som er faste, koplet til dimmer, bryter, eller annen regulering av lys, slikt må en elektriker montere.

Hvordan velge rett størrelse og form på vegglampen?

Det første du må gjøre er å vite hva du ønsker med rommet du vil ha mer lys i. Du kan innrede med lamper. Lyssetting som er riktig for rommet kan forandre det helt. Du må finne belysing som er stemningsskapende, og gjør interiøret mer flottere og elegant. Et eksklusivt uttrykk fås ved ulike og flere lyssettinger, og rommet får et riktigere lys, i ordets rette forstand også. Finner du rett størrelse og form på vegglampen kan det være rommets prikken over i'en, og samtidig har en funksjon som er praktisk. En vegglampe krever ikke så mye plass, men gir ofte et indirekte og behagelig lys. Viktigst at du liker vegglampen du kjøper!