Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gulvlampe

Filter

349kr
4999kr

ah belysning

(1)

aneta

(5)

astro

(4)

brilliant

(1)

by rydéns

(7)

cottex

(1)

dyberg larsen

(4)

eglo

(5)

globen lighting

(1)

globo lighting

(1)

halo design

(6)

herstal

(1)

pr home

(3)

sunwind

(2)

venture home

(2)

Messing

(4)

Gull

(2)

Flerfarget

(1)

Sort

(21)

Bronse

(2)

Hvit

(17)

Sølv

(2)

Grå

(2)

Beige

(2)

Brun

(1)

Krom

(1)

Stål

(1)

70mm
1800mm

Uplight Og Leselampe

(2)

Gulv- og Leselampe

(9)

Leselampe

(4)

Uplight

(3)

Gulvlampe

(15)

Bord/Vegglampe

(2)

Gulvfot

(2)

Gulv- Og Leselampe

(1)

Lampefot

(1)

Vegglampe

(1)

Sortere

44 Produkter

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

Gulvlampe i nettbutikk tilbys for lave priser i forskjellige farger og fasonger! Gulvlampen er en viktig detalj i rommet, og vil blant annet virker avgjørende for atmosfæren i rommet. De er også enkle å forflytte og å bruke. Du kan velge mellom gulvlamper som sprer lyset kraftig oppover, noe som lønner seg for passelig og mykere belysning i små rom. Gulvlamper er godt egnet for punktbelysning i godstolen med en avis i hånd eller når du vil legge deg nedpå sofaen for å lese en god roman. Gjennom vårt store sortiment kan du enkelt finne noe som passer sammen med resten av interiøret i rommet.

Stil og plassering av gulvlampe

Det er ulike ting du kan tenke deg på forhånd, før du avgjør om å bestille deg en ny gulvlampe. Tenk blant annet på hvor du har behov for belysning og hvilke stil du ønsker. Velg ut en lampe som for eksempel passer veggene og møblene du har i rommet. Har du behov for flyttbare gulvlamper som passer alle rom, anbefales det å velge ut en er diskret gulvlampe som ikke stjeler all oppmerksomhet. Ellers finner du gulvlamper som passer til litt av hvert, om det er å hvile eller lese. Ledningen fra gulvlampen kan skjules ved vegg og bak møbler slik at det ikke er synlig. Det finnes ulike antall lyskilder og energiklasser for gulvlamper. Med LED-belysning, kan du enkelt styre styrken til lampen etter hvordan du ønsker å ha det i rommet. Tenker du på en som gir lavere strømregning, burde du gå for energieffektive gulvlamper.

Fordeler med gulvlamper

Jo flere lamper du har i et rom, desto mer påvirker det atmosfæren i rommet som vil gi et karakteristisk preg. Gulvlamper er perfekt om du ønsker ekstra belysning, selv når du ikke har bestemt deg for hvor du ønsker ekstra lys! Gulvlampene kommer i ulike design, og du vil garantert finne en som passer resten av interiøret. Kjøp gulvlampe og spar penger ved å kjøpe hos oss!