Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Filter

139 kr

1 742 kr

139
139
1742
1742

aneta

(1)

astro

(2)

markslöjd

(7)

Innfelt belysning

(10)

Downlight

(10)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

En downlight er innebygd i himlingen slik at vi ser lyset nedenfra. En kan bare se reflektor og ramme, og ikke trafo og pæreholder som er skjult over himlingen. Downlight sprer lyset på forskjellige måter, dvs. flood (spredet) og spot (punkt). Du får fortsatt downlight på nett med halogen, men det er LED som de fleste bytter til. LED downlight er både økonomisk, godt lys og trivsel! Du kan spare hele 80 % energi med å velge LED, og er den mest effektive sparingen på strøm du kan gjøre i hjemmet ditt når det gjelder belysning. Monterer du i tillegg dimmer sparer du enda mer, og den har en levetid på 15-20 år med vanlig bruk.

Hvordan velge rett downlight?

Vi selger fortsatt downlight 12V men EU har bestemt at både glødepæren og halogenpæren skal fases ut. De bruker for mye energi. I 2009 begynte utfasingen av glødepæren, og fra 1. september 2018 begynner utfasingen av halogen. Vi satser på et stort utvalg av downlight LED pga. du sparer masse energi, og er effektiv på sparing på strøm. LED kommer nemlig til å ta over de fleste lyskilder vi har i dag. I LED-downlight brukes det to typer lysdioder. Hold deg unna de gamle SMD diodene, og velg alltid DOB dioder ved LED-downlight. Husk å velge LED-downlight med hurtigkobling. Da kan du selv ettermontere og bytte ut lampen dersom noe skjer. Å bytte ut et defekt lyspunkt kan fort koste deg masse penger, for du må da bruke autorisert elektriker. Skal du finne ut hvor mye lys LED-lampen gir er måleenheten lumen og ikke watt. Hvordan og hvor godt LED-downlight lyser måles ved bruk av to tall verdier. Den ene beskriver hvor godt lyset reflekterer ekte farge (fargegjengivelse), og den andre beskriver fargen på lyset (fargetemperatur). Moderne pærene kommer med forskjellige fargegjengivelse og lysstyrke, så her er det viktig å lyssette etter bruksområde. Riktig lys er viktig på badet dersom du sminker deg og bruker speilet. I stua vil du kanskje ha et lys som gir god atmosfære, og i tillegg godt arbeidslys. Den beste spredningsvinkelen på lyset er den brede, og unngå lommelyseffekten som er både blendende og ikke effektivt. Lysdioder som ligger utenpå bruker å blende, og de vises fra alle hold. Velger du skulte dioder unngår du blending. Kjøper du dimbare LED-downlight, er de laget for holdbarhet opptil 20 år. Husk viktigheten av å ha dimmer, slik at du lettere kan justere lyset i forhold til bruken.

Kjøp downlight, med eller uten LED

Kjøp downlight på bygghjemme.no som gir mykt stemningslys og godt arbeidslys. Her får du downlight for 12 V og LED, for innendørs og utendørs. Det brede utvalget vårt gir deg gode muligheter til å få godt lys, med dempet belysning og punktlys som du kan dreie dit du vil. Velg rett downlight og velg blant varemerker, farge, design, materiale, varemerke og sokkel. Vår satsing på et bredt spekter med LED-produkter kommer deg til gode. Ønsker du å spare strøm? Kjøp LED downlight hos oss!