Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Arbeidslampe

Filter

438 kr

1 427 kr

438
438
1427
1427

al-ko

(1)

makita

(3)

metabo

(2)

Sortere

6 Produkter

LED Lampe Metabo SLA 14,4-18

LED Lampe Metabo SLA 14,4-18

707 krVeil. 786,-

Se prisen!

LED arbeidsbelysning AL-KO WL 2020

Leveringstid 2-3 uker

LED Lampe Metabo ULA 14,4-18

LED Lampe Metabo ULA 14,4-18

438 krVeil. 661,-

Se prisen!

Arbeidslampe Makita DEADML805 18V Uten batteri

Tilbake på lager 15.04.2021

Du har sett alle 6 produkter

Har du et gjør-det-selv-prosjekt i garasjen eller utendørs? Da kommer en arbeidslampee godt med! Hos oss på bygghjemme.no finner du arbeidslampe LED som lyser opp arbeidsområdet ditt enkelt og effektivt. Vi har LED arbeidslampe best i test du kan stole på, og som tilfredsstiller alle krav du måtte ha.

Kan jeg bruke arbeidslampe som studiolys?

Hva du bruker din LED arbeidslampe til er helt opp til deg. Dersom du har et studio eller lignende med behov for kraftig og god belysning, kan en arbeidslampe i mange tilfeller fungere like bra som dyrt studiolys. Vi har billige arbeidslamper på nett som har et bredt spekter av bruksområder.

Hvilken arbeidslampe skal du velge?

Det finnes mange ulike former for arbeidslamper. Først og fremst bør du tenke over hvorvidt du vil ha en strømdrevet, batteridrevet eller oppladbar arbeidslampe. Feller for alle våre arbeidslamper er at de har håndtak og er enkle å manøvrere. Vurder også vekt, lysstyrke (lux), design og andre faktorer som er viktig for deg.

Hvorfor bør du kjøpe en arbeidslampe?

Mange arbeidsoppgaver innebærer at du skal ta nøyaktige mål, kappe eller sage i nøyaktige linjer, male jevne strøk eller lignende, og da sier det seg selv at det er viktig med god belysning. I garasjer og utendørs er det ofte svakt lys (spesielt høst og vinter om du snekrer utendørs), og da erenarbeidslampealfaogomega. bordlampe arbeidslampe