21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Lampeskjerm

  Pris
  149 kr
  149 kr
  269 kr
  269 kr
  Varemerker
  Type

  Lampeskjerm

  Selv om du er lei av den gamle lampen din, så trenger det ikke å bety at du trenger en helt ny en. Du kan nemlig bytte til ny lampeskjerm for å gi et nytt liv til lampen din. En viktig faktor å tenke på når du kjøper nye lampeskjermer, er at lampeskjermene brukes til å kontrollere belysningen i selve rommet. Noen lampeskjermer gir en generelt god belysning i rommet, mens andre retter seg til et bestemt punkt. Gjennom nettbutikken vår, kan du enkelt finne frem til matchende skjermer for lampene dine hjemme. Lampeskjermene kommer i ulike farger og stiler.

  Les mer
  Viser 3 av 3 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  byrydens.jpgFinnes i flere farger
  fr.149 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 3 farger:
  Blå
  Svart
  Grå
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 2 farger:
  Svart
  Hvit
  Gå til produkt
  byrydens.jpgFinnes i flere farger
  fr.219 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 2 farger:
  Blå
  Brun
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Utvalget av lampeskjermer

  Vi har listet opp kategoriene for lampeskjerm, slik at det er enkelt for deg å finne det du ser etter. Vi har egne kategorier for svart lampeskjerm hvit lampeskjerm og andre fargealternativer. En lur ting er å kjøpe lysarmaturer samtidig som du kjøper lampeskjermer, slik at du ser hva som matcher. Når du skal ha lampeskjerm for bordlampen, så bør du sjekke ut utvalget for lampeskjerm bordlampe som passer. Det er viktig å se etter den skjermen som taler til deg. Om lampefoten har et enkelt design, så passer hvilke som helst skjerm til den. Om lampefoten har et design som gir ekstra oppmerksomhet, så lønner det seg med en lampeskjerm med en enkel farge og ikke bestående av flere forskjellige farger.

  Hva du skal tenke på ved inredning?

  Det beste med å bytte lampeskjermer endrer fargen på lyset og påvirke rommets atmosfære. Du kan matche med ulike varianter, slik at du ser hvilke lys som filtreres som du selv ønsker. Ikke minst kan du bruke det for å passe interiøret i rommet. Best av alt er at det er enkelt å bestille, kort leveringstid og ikke minst billig lampeskjerm!