Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

206 kr

2 299 kr

206
206
2299
2299

Vis kun kampanjeprodukter

(11)

aneta

(1)

astro

(3)

brilliant

(11)

by rydéns

(5)

markslöjd

(36)

scan lamps

(13)

Taklampe

(48)

Vegglampe

(18)

Bakkebelysning

(3)

Spotlight

(65)

Med Jordspyd

(3)

Taklampe

(1)

Sortere

69 Produkter

Taklampe Brilliant Princess LED

Taklampe Brilliant Princess LED

571 kr

Kampanje

tom 30/6

Taklampe Brilliant Andres Duo

Taklampe Brilliant Andres Duo

326 kr

Kampanje

tom 30/6

Veggspot Brilliant Ina LED

Veggspot Brilliant Ina LED

215 kr

Kampanje

tom 30/6

Taklampe Brilliant Elhi Trio

Taklampe Brilliant Elhi Trio

fra 596 kr

Kampanje

tom 30/6

Taklampe Markslöjd Urn 4L

Taklampe Markslöjd Urn 4L

fra 631 kr

Se prisen!

Du har sett 36 av 69 produkter
1 av 2

Er du åpen for forandring? Kanskje har du lenge ønsket deg et mer moderne hjem? Har du egentlig tenkt over hvor mye lyssettingen har å si for inntrykket i et rom? Spotlights på nett kan være akkurat det du trenger for å sette et helt nytt preg på innemiljøet. Vi snakker heller ikke om store investeringer som oppussing eller nye møbler. Nei, her holder det rett og slett med nye lys og lamper som kan installeres på spennende måter. Sjekk ut vårt nettsted for å finne de spotlightene som kan gjøre underverker i ditt hjem. Du finner også praktiske bakkelys som kan installeres i oppkjørselen.

LED er en økonomisk løsning

LED-spotter er noe av det smarteste du kan investere i. De bruker svært lite energi og gir deg masse belysning. Velg mellom takspot eller spottskinne dersom du ønsker nye lys på områder som trenger mer belysning. Dette kan være under kjøkkenbenken eller i lesehjørnet. LED-lys kan også brukes som ren dekor, og de kan gjøre deg mye gladere i mørketiden. God belysning har svært mye å si på humøret. En ny taklampe med flere spotter i kan være det du trenger for å lyse opp hele rommet. Dersom du er lei av å se ut på en mørk hage, kan vår praktiske bakkebelysning virkelig lyse opp i hverdagen. Sett dem der du oppholder deg mest, eller for å vise vei opp til husets hovedinngang.

Invester i LED nå

Jo før du ønsker å kjøpe spotlight med LED, jo raskere sparer du strøm. Mange har valgt å bytte ut alle sine lyspærer med LED-lamper av denne grunnen. Samtidig som du bytter lyspærer, kan du også tenke på å bytte ut selve lampene. Bytt til spotlight og taklamper som gir huset ditt et moderne preg og mye god belysning. Du vil få bedre humør og mer penger på kjøpet!