Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Alu-stigen

Alu-stigen – Flaggstang, vimpel, trapp og stige

Rekker ikke du opp til alt som du må, vurderer du å investere i en brannstige til huset ditt eller trenger du en flaggstang til å henge flagget i? Hos Bygghjemme.no finner du utstyret som du trenger fra Alu-stigen. Hos oss kan du handle online, uten å måtte forlate huset ditt.

Filter

85kr
9606kr
85
85
9606
9606

Brannstige

(1)

Flaggstang og flagg

(3)

Flaggstang

(1)

Tilvalg flaggstang

(2)

Tilbehør stige

(3)

Øvrige stigetilbehør

(3)

Gardintrapp

(1)

Enkel gardintrapp

(1)

Arbeidsbord og arbeidsbukk

(1)

Arbeidsbukk

(1)

Brannstige

(1)

Flaggstang

(1)

Flagg

(2)

Tilbehør Brannstige

(3)

Trappestige

(1)

Arbeidsbukk

(1)

Hobby

(1)

Proff

(1)

Sortere

9 Produkter

Du har sett alle 9 produkter

Vanliga spørsmål om

Når må jeg ta ned vimpler utendørs?
Er det påbudt med brannstige i norske hus?

Drømmen om en flaggstang

Mange drømmer om en flaggstang, men tenker at dette er noe som ikke er oppnåelig, og er vanskelig å skaffe. Bygghjemme.no har både flaggstenger og norsk flagg, og det beste er at når du bestiller den på nett, vil du kunne få den levert uten å måtte fysisk gå til butikken.

Det er ikke så mange flaggdager i løpet av et år, og for å kunne utnytte flaggstangens fulle potensiale er det også mulig å skaffe seg en norsk vimpel. En vimpel er en billig investering, og gjør at flaggstangen vil kunne brukes daglig, da den pynter opp stangen på de dagene der det ikke flagges.

Rimelig brannstige på nett hos Bygghjemme.no

En rømningsstige kan redde livet ditt, er en billig investering og vil gjøre evakueringen enkel dersom en ulykke skulle skje. I vår nettbutikk kan du velge forskjellige lengder på stigen, slik at du kan tilpasse hvor på huset den skal settes. Alu-stigen gjør det enkelt sånn at du kan sikre huset ditt best mulig.

Neste gang du tenker på utskifting av et flagg eller en stige, tenk på ALU-stigen og oss hos bygghjemme.no. Vi hjelper deg å nå nye høyder med flaggstangen, samt med stiger til forskjellige anledninger. Bestill enkelt på nett hos Bygghjemme.no, og få produktene dine rett hjem ved bare enkle klikk.