21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Innfesting og oppheng

  Oppheng gjør det mulig for deg å nyte dine nydelige stunder i hagen i fred. Du finner et stort utvalg hos bygghjemme.no til fine priser.

   Innfesting og oppheng

   Innfesting og oppheng

   Enkelt å montere

   Oppheng kan du enkelt montere på egenhånd. Det du skulle trenge av bygningsbeslag som stolpesko, møbelvinkel og vinkeljern finner du hos Bygghjemme. Dette er praktiske løsninger for montering av for eksempel skjermer. Dette sørger for å holde opphenget stabilt, og for lang levetid. Det er ikke mye som skal til for å få litt privatliv i uteområdet.

   Oppheng som skruer, treplugger og stolper kan brukes til å feste opp skjermer for uønsket innsyn fra forbipasserende. Vurderer du å henge opp fasadedekor eller postkassenummer vil du finne praktiske treskruer og mer til å henge opp denne dekoren. Slike produkter vil definitivt sørge for en stabil og solid sikring.