21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Våre mest populære produkter

  Bestill dører på vårt online byggvarehus – bygghjemme.no

  Velg døren for ditt bruksbehov

  Det finnes mange ulike dørtyper med ulike funksjoner i hjemmet. Til bruk innendørs mellom rommene, er det Innerdører du er ute etter. Disse kommer i mange ulike farger, og bidrar til å sette særegne preg på de ulike rommene. Ytterdører derimot, kommer i mange ulike design og ønsker gjester "velkommen inn". De avgjør hvilket førsteinntrykk du ønsker å gi, velg derfor en dør som du føler passer godt til nettopp ditt hjem. Verandadør og terrassedør gir deg enkel tilgang til ditt uteområde, og kan også ha dobbelfunksjon som lyskilde dersom du velger en dør med vinduer eller med hele glassoverflater. Dette slipper godt med naturlig lys inn i hjemmet ditt. Valget er ditt! Design ditt eget hjem med smarte dørvalg i dag, og gjør en god investering for fremtiden med gode kvalitetsdører fra bygghjemme.no.

  Gjør en trygg handel

  Det er lurte å kjøpe dør fra trygge aktører i bransjen. Hos bygghjemme.no har vi god kunnskap rundt våre produkter. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og har mange gode tips om installering av nye dører. Her får du produkter av god kvalitet som vil holde i årevis. Gjør et lurt valg i dag, og invester i solide dører hos oss. Vi hjelper deg gjerne!