Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Badstudør | Stort utvalg på nett

Filter

4 935 kr

9 797 kr

4935
4935
9797
9797

bygg1

(2)

diplomat

(1)

harvia

(1)

tylöhelo

(3)

Sortere

7 Produkter

Badstudør Harvia
Klar
Røkgrå
Sateng
Varm Bronse

Badstudør Harvia

fr.4 935 kr5 195,-
Badstudør TyløHelo Evolve Plus Klarglass

Badstudør TyløHelo Evolve Plus Klarglass

8 729 kr9 188,-

Leveringstid 3-4 uker

Badstudør Diplomat Helt glass

Badstudør Diplomat Helt glass

5 380 kr6 725,-

Leveringstid 10-12 uker

Du har sett alle 7 produkter

Her på bygghjemme.no vil du finne alt du trenger til ditt eget badstuerom i hjemmet, eller du kan velge å bygge en badstue fra bunnen av. Da er det praktisk å vite at du kan bestille alt materiell, badstuedører, aggregater og tilbehør online her hos oss. Vi har produkter som lages nettopp for dette formålet, og formidler varer fra produsenter med lang erfaring på området. Tylø, Harvia og Bygg1 er seriøse og erfarne produsenter av badstuedører med høy kvalitet, og du finner en rekke av deres dører her.

Når du skal velge badstuedør, er både utseendet og dørens funksjon viktige elementer. Dørene leveres i helt glass med en enkel karm i furu, og stort sett er det glassets funksjon og utseende som skiller produktene fra hverandre. Du kan få badstuedører med klarglass, bronsefarget glass, sotet glass eller på bestilling, og dørene kommer komplett med håndtak og hengsler på karm. Dermed er badstuedørene ferdige til montering. Du får også badstuedører med ulike tykkelser på glasset, mens alle modeller er laget av herdet sikkerhetsglass for å tilfredsstille kvalitetskrav.

Ta kontakt med oss på bygghjemme.no dersom du har spørsmål om våre badstuedører. Vi svarer på alle spørsmål over e-post eller på telefon, og er behjelpelige dersom du har spesielle ønsker.