Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Finn alt innen kjøkken & bad

Kjøkken og bad

Kjøkken og bad er rom som er mye i bruk av alle husstandens medlemmer. Vi tilbyr en mengde forskjellige design og materialvalg, både for en ny bolig eller oppgradering av en eldre bolig. Velg farger, design og materialer utfra hva du liker og hvordan rommet brukes.

Hva er viktig når en velger kjøkken og bad

Det er en rekke faktorer som bør være med når en velger kjøkken og bad. I første omgang er det selvsagt størrelsen på rommet. Deretter kommer funksjonalitet og design. Hva trenger man? Er det mye skapplass eller benkeplass som er viktigst? Samtidig må en ta i betraktning at innredningen skal vare i mange år, både med tanke på design og kvaliteten på materialene. Bad er et såkalt våtrom og har enkelte krav som skal fylles. Kjøkken bør ha en innredning som tåler alt fra vannsøl til bruk av kjøkkenredskaper. Ha en helhetlig design i bakhodet når du bestiller kjøkken og bad på nett. Hva vil du og familien trives med over tid, og hvordan skal rommene være utformet med tanke på både store og små. Vi fører mange varianter av innredning til både kjøkkenet og badet, slik at man kan selv velge det en liker best, og som passer i din bolig og til ditt behov.

Kjøkken og bad – montere selv eller ikke

Det kan være fristende å montere alt av innredning på kjøkken og bad selv, slik at det blir så rimelig som mulig. Det er ikke noe i veien for at en kan det, men enkelte ting skal man overlate til fagfolk. Dette gjelder opplegg for elektrisitet og vannrør. Ikke bare er det lovpålagt, men det vil også være viktig i forhold til eventuelle forsikringsoppgjør, og rent praktisk er det en jobb som det er viktig å gjøre grundig. Når det er sagt, mye kan du selv installere. Alle skap, skuffeseksjoner og videre står du fritt til å skru opp på egen hånd. Helst med litt hjelp fra andre, da det kan være noen tunge løft. Moderne løsninger har blitt lette å installere. Samtidig som du bestiller innredningen bør du også vurdere hva som hører til. Kjøp kjøkken og bad produkter samtidig for det beste sluttresultatet. Husk at vi tilbyr rimelig bad og kjøkken på nett, til samme kvalitet som i en fysisk butikk.

Kjøkken og bad: enkelte ting bør vurderes nøye

Tilstrekkelig med oppbevaringsplass

Kjøkken og bad er rom som ikke bare benyttes flere ganger per dag, men en oppbevarer også en mengde forskjellige ting på rommene. Når du bestiller kjøkkenet, og bad på nett, bør du vurdere behovet for oppbevaringsplass. Hva trenges av skuffer og skap? Er det behov for noe i tillegg til innredningene, som eventuelle frittstående hyller. Hva med oppbevaring av kjøkkenmaskiner? Er det behov for ekstra skapplass til disse? Husk at i et moderne hjem er det praktisk med mange strømuttak! På et baderom ønsker man integrere vaskemaskin eller tørketrommel? Du finner alt her hos oss, din jobb blir å finne ut hva rommene har behov for, og hvordan du best mulig kan kombinere design med funksjonalitet.

Design for fremtiden

Til tross for at funksjonalitet er et viktig stikkord i valg av type kjøkken og bad skal man ikke glemme designet. Hele familien skal trives med hvordan rommene ser ut, og det over mange år. Derfor er det smart å vurdere fargevalg og annet opp mot hva en liker selv og ikke bare etter hva som er moderne i dag. Dette utelukker likevel ikke at man for eksempel kan velge moderne bad produkter, som holder stilen også for fremtiden. Kanskje ønsker man et design som kombinerer dagens stilfulle vannbatterier med klassisk innredning? Eller liker en best de moderne innredningene kombinert med stilrene tilleggsprodukter? Valget er ditt!

Ett rom – flere funksjoner, eller separate rom

Mange boliger har behov for at et rom kan oppfylle flere funksjoner, kjøkken og vaskerom blir for eksempel ofte ett og samme rom. Har du denne løsningen hjemme hos deg, må en huske på flerbruksfunksjonen når en velger innredning. Designet blir både lekkert og praktisk med de riktige valgene. En vaskemaskin skjules enkelt med egnede skap og dører. Har du et eget vaskerom, separert fra kjøkken eller bad, kan det lønne seg å velge innredning til vaskerommet samtidig med de andre rommene. Spesielt om de er sammenhengende. Sats på helhet og la design du har valgt på kjøkken eller bad gå igjen på vaskerommet. Ikke bare gir det en mer gjennomtenkt bolig, men god design er også et løft med tanke på verdigrunnlag ved et eventuelt salg.

Det lille ekstra

Når man snakker om det lille ekstra i et rom er ikke det ensbetydende med kun små pynteting, lys eller planter. På kjøkken og bad kan dette like gjerne være utformingen på servanter og kraner, farger på håndklær eller annet. På et kjøkken kan nye hvitevarer like gjerne bli det lille ekstra, som en fancy knivblokk eller en fruktskål. Plasseringen av hvitevarene vil også gi kjøkkenet et løft. Velg hvitevarene utfra om de er frittstående eller integrerte, husk også på å velge farger som passer til resten av rommet. La også benkeplater gi et samlet behagelig inntrykk. Vi gir deg en rekke forskjellige valg, både med tanke på utseende og i materialvalg.

Vanlige spørsmål om

Hvordan innrede et lite vaskerom?
Hva er forskjellen på et dusjhjørne og et dusjkabinett?