Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til drømmekjøkkenet: oppussing av kjøkken

Å få drømmekjøkkenet trenger faktisk ikke å koste så mye. Tenk over hvilke detaljer og enkle investeringer som kan utgjøre en stor forskjell på kjøkkenet – å bytte ut knotter, lampe eller kjøkkenbenk kan gi fantastiske resultater!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

Selv om det kanskje er fristende å rive hele kjøkkenet og sette inn et nytt, finnes det enkle grep som kan skape det drømmekjøkkenet du ønsker. Det beste av alt er at du kan gjøre det meste helt selv, eller med hjelp fra venner og familie. 

Vi har gode ideer når du skal utføre oppussing av kjøkkenet. Les videre for å finne farger til kjøkkenet som passer til din stil, og få kjøkken-inspirasjon som går hånd i hånd med ditt drømmekjøkken. På Bygghjemme kan du alltid gjøre et kupp på billige byggevarer og små artikler som utgjør store forskjeller på ditt kjøkken. Handler du hos oss er du garantert kvalitetsvarer når du skal pusse opp kjøkkenet ditt, uten at du trenger bekymre deg over skyhøye kostnader. 

 

Billig oppussing av kjøkken: endre detaljene

Ved å bytte ut knotter på kjøkkenskap og -skuffer vil du allerede være et godt stykke på vei til å gi kjøkkenet et nytt uttrykk. Vi har gode tilbud på knotter på nett slik at du kan finne knottene som passer best til ditt drømmekjøkken til en god pris.

 

Å bytte ut taklampen på kjøkkenet vil også gjøre en stor forskjell, i tillegg til at du får et interiørobjekt som gir blikkfang. Mange moderne taklamper i dag er en krysning av et kunstobjekt og en funksjonell lampe. En ny, lekker taklampe gir stemning til hele kjøkkenet og spisestunden du deler med familien rundt kjøkkenbordet.

 

bytte taklampe kjøkken

Flott taklampe fra By Rydens som kan gi kjøkkenet et løft!

 

Bytt kjøkkenbenk for å freshe opp kjøkkenet

En annen god måte å gi kjøkkenet et ansiktsløft er å bytte ut benkeplaten. Vi har benkeplater i både heltre og laminat med mange design slik at du enkelt kan bytte ut den nåværende benkeplaten med en ny og moderne variant. Vi bruker mye av arbeidstiden på kjøkkenet med øynene på benkeplaten, så en ny kjøkkenbenk vil på mange måer gi deg følelsen av et nytt kjøkken. Vurder også å montere en ny kum når du først er i gang med å renovere kjøkkenbenken. En tidløs oppvaskkum i toner av gull eller bronse vil gi et luksuriøst preg til kjøkkenet ditt. 

 

Tips til de større endringene på kjøkkenet

Dersom du ønsker å gå dypere til verks, beveger vi oss over til vegger og gulv. Her er det bedre å være flere som kaster seg over prosjektet. Med det sagt, så er det selvsagt mulig å renovere kjøkkenet selv, uten fagfolk, så lenge man har et øye for presisjon. Å legge vinylgulv på kjøkkenet er både enkelt og rimelig. Et vinylgulv er enkelt å rengjøre, noe som gjør det til et praktisk valg på kjøkkenet.


Å montere kjøkkenplater er også et flott gjør-det-selv prosjekt, men denne jobben krever litt ekstra kunnskap. Å legge kjøkkenplater er enklere enn å legge fliser, siden kjøkkenplater kommer i et større format. Det gjør at det er mer tidsbesparende å legge køkkenplater enn fliser. Her på Bygghjemme kan du kjøpe høykvalitets kjøkkenplater på nett, slik at du kan skape nye vegger på kjøkkenet til en gunstig pris. Dersom du ønsker en billig løsning, har vi også tidløse tapeter som er enkle å montere på egenn hånd. Husk å velge en fibertapet og ikke en papirtapet, da fibertapet egner seg bedre på kjøkkenet.

 

billig vinylgulv bygghjemme

 

Flott vinylgulv fra Pergo som den hendige kan legge på egen hånd

 

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også