Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Vinylgulv | Gulv med høy slitestyrke

Filter

229 kr

1 262 kr

229
229
1262
1262

Vis kun kampanjeprodukter

(4)

berryalloc

(50)

gerflor

(69)

pergo

(99)

tarkett

(40)

Andre mønstre

(1)

Betong

(8)

Eik

(120)

Furu

(7)

Marmor

(3)

Stein

(43)

Tre

(26)

Sortere

258 Produkter

Vinylgulv Pergo Grå Modern Mineral Tiles

Vinylgulv Pergo Grå Modern Mineral Tiles

fr. 277 kr/m² 369,-

25%

tom 31/8

Vinylklikk Gerflor Virtuo 55 Clic Lorca Clear

Vinylklikk Gerflor Virtuo 55 Clic Lorca Clear

412 kr/m² 458,-

10%

Leveringstid 2-4 uker

Du har sett 36 av 258 produkter
1 av 8

Et vinylgulv har mange fordeler for både boligeiere og byggherrer. Det er først og fremst et gulv av et svært slitesterkt materiale som også er vanntett. Ettersom det kommer på rull, er det enkelt å legge for både amatører og profesjonelle gulvleggere. Og fordi vinylgulv nå kommer i så mange forskjellige mønstre og utførelser, passer vinylgulv i nær sagt alle boligens rom. Vinylgulv egner seg også ekstra godt i offentlige bygninger og lokaler der mange mennesker ferdes, og der gulvet må tåle stor belastning eller spill og søl. Og som om ikke det var fordeler nok – det er faktisk både rimelig og tilnærmet vedlikeholdsfritt også!

Du kan bestille en mengde ulike vinylgulv online her på bygghjemme.no. Vi har faktisk over 50 ulike vinylgulv, der de fleste av dem er en imitasjon av ulike typer tregulv. Du får altså utseendet til et flott tregulv, men du får vinylgulvets robuste egenskaper. For å se våre ulike gulvtyper i vinyl kan du klikke på bildene i kategorien, der du får ytterligere informasjon om hvert enkelt vinylgulv.

Vinylgulv egner seg som sagt i alle boligens rom, men kanskje spesielt i kjøkken, entreer og på barnerom. Det tåler til og med en runde med tegnestifter eller kulepenn fra barna – og lar seg vaske av med skuremiddel og vann uten at det ødelegger overflaten.