21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Finn alt til gulv & vegg på nettet

Vakre slitesterke gulv gir ditt hjem en helt ny følelse. Her finner du de seneste trendene innen gulv og fliser. Vi har stadig gode kampanjer på velkjente varemerker.

  • Stort sortiment
  • Alle typer av gulv!
  • Designfliser i massevis

Behøver du råd eller hjelp?

Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare for å hjelpe deg Mandag-fredag mellom 10 - 13.

Ring 21 60 18 18

Våre mest populære produkter

Finn alt til gulv & vegg på nettet

De store overflatene som utgjøres av gulv og vegg i hus og bygg, krever litt ekstra oppmerksomhet. Det er overflatene som hovedsakelig avgjør hva slags inntrykk rommet gir. For at du skal ha mange valgmuligheter og kunne hente inspirasjon i en planleggings- og innkjøpsfase, har vi satt sammen et stort produktspekter her på bygghjemme.no.

Du finner ofte gode tilbud på våre nettsider, så det vil lønne seg å følge med dersom du skal bygge nytt eller skal oppgradere gulv- eller veggflater. Kjøper du store kvanta til for eksempel rekkehus eller kontorbygninger, vil vi også kunne skaffe produkter til gode priser. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig handel eller for å få svar på dine spørsmål om gulv- og veggprodukter. Ta en titt rundt i kategoriene våre og la deg inspirere. Under hvert produkt finner du korte beskrivelser og standarder som kan være nyttige i planleggingsprosessen. Du kan også nå oss på telefon eller e-post for råd om hva du skal velge eller bestille.