Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Profag

Profag – rimelig gulvvarme og frostsikring

På vår nettside finner du billig Profag varmefolie for behagelig gulvvarme. Varmefolien brukes under parkett- eller laminatgulv, og kan kun brukes i tørre rom som stue, gang og soverom. Varmefolien er svært enkel å legge, uten behov for elektriker. Folien fås i flere bredder og lengder etter ønske og behov.

Filter

207kr
26375kr
207
207
26375
26375

Gulvvarme

(11)

Tilbehør gulvvarme

(5)

Varmefolie

(1)

Varmekabler

(5)

Frostsikring

(2)

Kun hurtig levering

(13)

Sortere

13 Produkter

Du har sett alle 13 produkter

Installer billig gulvvarme kjøpt på nett

La ikke vinterkulde ødelegge for hjemmehyggen! Med gulvvarme får du behagelig temperatur i hjemme uansett årstid. Se vårt online utvalg av gulvvarme med varmekabel eller varmematte for innendørs bruk. Vi fører også Profag termostater med programmering for enkel bruk i tillegg til Profag varmekabler til snøsmelting for utendørs bruk.

I vårt online sortiment vil du finne Profags kvalitetsprodukter for å holde kulden ute. Isoler hjemmet ditt med Profag isolasjonsplater. De er laget i det slitesterke materialet ekstrudert polystyren, og egner seg perfekt for isolering under parkett- og laminatgulv. Platene kommer i tre og seks millimeters tykkelse, hvorav den tykkeste også forhindrer knirk i gulvet.

Kjøp prisgunstig Profag varmematte på Bygghjemme.no

I vår nettbutikk fører vi Profag varmematte for innendørs bruk i både våtrom og tørre rom. Dette er svært lavtbyggende varmematte beregnet for betonggulv. Systemet kommer med full veiledning for rask og problemfri installasjon. De kommer i flere standard lengder etter behov. Sjekk også vårt utvalg av gode termostater med programmering.

Vårt mål er å gi deg den beste kvalitet til laveste mulig pris. Derfor har vi valgt å føre Profag sine produkter når det gjelder gulvvarme og tilhørende utstyr. Med Profag gulvvarme får du enkle praktiske systemer, som er enkle å installere uten behov for elektriker. Med programmerbare termostater er systemene også enkle og effektive i bruk.