21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Våre mest populære produkter

  Gulv og gulvbelegg

  Er gulvet gammelt og slitt? Ingen gulv varer evig, og gulvet utsettes for langt mer slitasje enn de fleste andre deler av huset. Hvis du trenger et nytt gulv, kan du spare penger på å gjøre jobben selv. Det er ikke så vanskelig som du tror, og med gulv og gulvbelegg online kan du spare deg for penger. Gjennom å gjøre jobben selv, slipper du å betale noen for arbeidet. Et nytt gulv eller gulvbelegg kan friske opp hele rommet, og gi et nytt helhetsinntrykk. Velg en ny stil, eller kanskje en ny farge. Selvsagt er kvalitet og holdbarhet også viktig når du skal bytte gulv.

  Hvilken type gulv passer?

  Valg av gulv er basert på smak, men det kan også være lurt å sammenligne ulike typer gulv og gulvbelegg før du bestemmer deg. Parkett eller tregulv er et klassisk valg. Massivt tre er naturlig, og ettersom gulvet kan slipes flere ganger, er det mer holdbart. Parkett er stabilt og lett å legge. Gulvet får et fint mønster som passer fint i stua. Valg av farge på laminatgulv er ikke vanskelig, og du kan tilpasse gulvet etter eget ønske. Laminat tåler mer slitasje enn parkett. Gulvtyper som vinylgulv og vinylklikk er lette å holde rene, og egner seg godt i rom med mye slitasje, som kjøkken og bad. Valget handler altså om smak og bruksområde.

  Finn ditt nye gulv i dag

  Å kjøpe gulv og gulvbelegg på nett gjør det mulig å spare penger. Du kan også ta deg tid til å sammenligne ulike mønstre og kvaliteter, for å finne det gulvet som passer perfekt for deg. Et nytt gulv kan gjøre underverker for ethvert rom i huset, og er en enkel måte å pusse opp et litt slitt rom uten altfor store omkostninger.