Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gulvvarme

Gulvvarme

Filter

66kr
11358kr
66
66
11358
11358

Vis kun kampanjeprodukter

(11)

profag

(11)

warmup

(10)

For Laminat og Parkett

(4)

For Betong

(4)

Mark

(1)

Varmematte

(1)

Termostat

(2)

Varmefolie

(1)

Varmekabel

(2)

0.35mm
35mm
0
0.35
35
35

Kun hurtig levering

(11)

Svart

(2)

Hvit

(1)

Cream

(1)

Grå

(1)

Grønn

(1)

Lilla/Rød

(1)

Porselenshvit

(1)

Rosa

(1)

Turkis

(1)

Sortere

21 Produkter

Du har sett alle 21 produkter

Det norske klimaet stiller spesielt høye krav til oppvarming i alle typer boliger og bygg. En av de mest optimale måtene å holde huset varmt og godt på, er å legge gulvvarme i alle typer gulv. Samtidig er vi nordmenn opptatt av kvalitet og holdbarhet – vi ønsker å kjøpe gode produkter som varer. Når gulvvarmen først er lagt, vil vi at den skal holde seg i år etter år, selv om vi legger nytt gulvbelegg eller parkett.

Nettopp behovet for gode, lune oppvarmingsmuligheter har vi hos bygghjemme.no tatt hensyn til, og vi tilbyr ulike typer gulvvarme for flere forskjellige gulvtyper. Her finner du blant annet varmefolie for laminat- og parkettgulv, varmemattesett og varmekabler for betonggulv, samt utstyret og tilbehøret som du trenger til selve gulvleggingen. Vi oppgraderer stadig sortimentet vårt, og er du på utkikk etter noe spesielt, kan du gjerne gi oss beskjed, så er vi behjelpelige med å skaffe det du ønsker deg til gulvet.

Sørg for å benytte gode produkter når du skal legge gulv med varme i. Vi benytter oss bare anerkjente leverandører av gode merkevarer, også når det gjelder gulvvarme. Trenger du større kvanta? Kontakt oss, så ordner vi en god pakke til deg med alt som du trenger til gulv med gulvvarme.