21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Gulvvarme

Pris
1 212
1 212
2 645
2 645
Varemerker
Type
Leveringstid
Tykkelse (mm)
0
0
1
1

Varmefolie

Det er flere måter å holde varmen på i hjemmet. Gulvvarmer er å finne i flere norske hjem, da dette er et godt og strømsparende alternativ. Slik unngår man også en sjokk på strømregningen. For at varmen skal kunne fordele seg jevnt i rommet, så anbefales det å bruke en varmefolie for gulv. Dette er en god løsning for både tregulv, parkett og laminat i rom som er tørre. Varmefolien er ganske solid og kan vare i over 20 år. Varmefolien virker også lyddempende i tillegg. Våre produkter kommer selvsagt i fra anerkjente produsenter, for å kunne tilby deg som kunde det beste.

Les mer
Viser 1 av 1 produkter
Side 1 / 1
Leveres innen 2-5 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hvordan fungerer varmefolie?

Før du bestiller varmefolie, er å finne en folie som passer til hvilke type gulv du har i rommet. For tregulv og laminat har egne varmefolie. Du kan legge inn størrelsen når du skal bestille, da er det også viktig at du vet hvor mye du trenger. Det er mulig å kutte på lengden om det trengs. Det er enkelt å montere varmefolie selv, uten hjelp i fra en elektriker. Folien skal legges direkte på isolasjonsplater. Det følger med installasjonsveiledning, som er enkel å forstå. Varmefolien skal deretter lede varmen opp til gulvet i rommet. Husk på at det kan være forskjellige dimensjoner på produktet.

Behagelig varme på gulv

Bestill varmefolie slik at varmen kan fordeles til gulvets overflate, og unngå strømsjokk på regningen! Har du noen spørsmål angående kobling av varmefolie, kan du enkelt kontakte oss på kundeservice. Vi har dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg gjennom telefon eller mail. Produktene våre tilbys for lave priser, slik at du sparer ved å kjøpe på nett enn i butikk.