21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Gulvvarme

  Pris
  1 185,75 kr
  1 185,75 kr
  2 588 kr
  2 588 kr
  Varemerker
  Type
  Leveringstid
  Tykkelse (mm)
  0.35
  0.35
  0.35
  0.35

  Varmefolie

  Det er flere måter å holde varmen på i hjemmet. Gulvvarmer er å finne i flere norske hjem, da dette er et godt og strømsparende alternativ. Slik unngår man også en sjokk på strømregningen. For at varmen skal kunne fordele seg jevnt i rommet, så anbefales det å bruke en varmefolie for gulv. Dette er en god løsning for både tregulv, parkett og laminat i rom som er tørre. Varmefolien er ganske solid og kan vare i over 20 år. Varmefolien virker også lyddempende i tillegg. Våre produkter kommer selvsagt i fra anerkjente produsenter, for å kunne tilby deg som kunde det beste.

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  10%
  Rabatt
  fr.1 186 kr
  1 318 kr
  Leveres innen 2-5 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Hvordan fungerer varmefolie?

  Før du bestiller varmefolie, er å finne en folie som passer til hvilke type gulv du har i rommet. For tregulv og laminat har egne varmefolie. Du kan legge inn størrelsen når du skal bestille, da er det også viktig at du vet hvor mye du trenger. Det er mulig å kutte på lengden om det trengs. Det er enkelt å montere varmefolie selv, uten hjelp i fra en elektriker. Folien skal legges direkte på isolasjonsplater. Det følger med installasjonsveiledning, som er enkel å forstå. Varmefolien skal deretter lede varmen opp til gulvet i rommet. Husk på at det kan være forskjellige dimensjoner på produktet.

  Behagelig varme på gulv

  Bestill varmefolie slik at varmen kan fordeles til gulvets overflate, og unngå strømsjokk på regningen! Har du noen spørsmål angående kobling av varmefolie, kan du enkelt kontakte oss på kundeservice. Vi har dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg gjennom telefon eller mail. Produktene våre tilbys for lave priser, slik at du sparer ved å kjøpe på nett enn i butikk.