21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Maling og tapet

  Er det på høy tid å friske opp stua litt? Er veggene grå og kjedelige, eller kanskje de er malt i en grusom farge? Hos oss kan du finne alt du kan trenge av maling og forskjellige tapeter for å gjøre stua akkurat sånn som du vil ha den.

   Maling og tapet

   Maling og tapet

   Her er det virkelig bare din egen fantasi som kan sette noen grenser, for det gjør såvisst ikke utvalget vårt. Bare sjekk ut alle de flotte fargene våre og alle kategoriene vi har med spennende farge og tapet. Så enkelt kan det være å gjøre stuen din så fin som den kan være.

   Forny hjemmet ditt enkelt

   Det er virkelig like enkelt å sette opp tapeter som du tror. Alt du må gjøre er å finne det tapetet du liker aller best fra utvalget vårt og lime det opp på veggen din. Bare husk å bestille lim også. En god idé kan være å ha mønstret tapet på en vegg og enkle farger i resten av rommet. Da er maling ofte et godt alternativ for de ensfargede veggene, og vi har også et stort utvalg innendørsmaling. Eller er det kanskje annet i huset som skal få et strøk? Da finner du selvfølgelig også alle typer olje og beis som gir et flott resultat.

   Skaff deg det perfekte tapetet nå

   Det er da utvilsomt ingen grunn til å utsette å gjøre hjemmet ditt til det du vil at det skal være? Spesielt ikke når du kan få tak i så billig tapet hos oss. Alle fortjener å være fornøyd med stedet de bor. Det gjelder deg og, så bare sett i gang med å fikse det, enklere kan det neppe bli.