Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

147 kr

2 123 kr

147
147
2123
2123

owatrol

(10)

plus

(1)

Kun hurtig levering

(10)

Sortere

11 Produkter

Deks Olje Owatrol D1

Deks Olje Owatrol D1

fra 190 krVeil. 224,-
Olje Owatrol

Olje Owatrol

fra 147 krVeil. 173,-
Deks Olje Owatrol D2

Deks Olje Owatrol D2

fra 236 krVeil. 278,-
Teakolje Owatrol

Teakolje Owatrol

fra 149 krVeil. 175,-
Seasonite Owatrol

Seasonite Owatrol

375 krVeil. 441,-
Edelolje Owatrol

Edelolje Owatrol

fra 181 krVeil. 213,-
Du har sett alle 11 produkter

Er det på tide å gi veggen eller bordet ditt en omgang med penselen igjen? Hos oss kan du få tak i fargeløs olje og beis i alle mulige farger sånn at du kan velge det produktet som passer perfekt for akkurat deg og det du har planer om å male. Våre oljeprodukter passer sine respektive bruksområder og vil gi et en skinnende og fargeløs finish, enten det er til kjøkkenet eller terrassen. Ikke la interiøret ditt råtne på grunn av dårlig behandling. Spesielt ikke når det er så enkelt å ta ordentlig vare på det ved å handle hos oss.

Oljer til alle bruksområder

Det er alltid viktig å være nøye med hvilket produkt du kjøper ut i fra hva du skal bruke det til. treolje og terrasseolje passer perfekt til ubehandlede, lyse tresorter. Disse oljene vil gi møblene og terrassen din et skinnende og varig resultat. Treolje passer blant annet også veldig godt til kjøkken og baderom. teakolje er et mer spesialisert produkt som skal brukes på teak og andre eksotiske tresorter. Resultatet av dette er matt og gløder på en fin måte som er spesiell for denne typen tre. Vi har også oljebeis til forskjellige bruksområder, blant annet til å friske opp ytterveggene når det er nødvendig. Kjøper du fra oss får du et langvarig resultat.

Kjøp olje hos oss i dag

Hvis du i det hele tatt vurderer å friske opp noe hjemme med et lag med skinnende olje er det ingenting å vente på. Kjøp olje på våre nettsider nå i dag og kom i gang. Oljen er så enkel å påføre at du før du vet ordet av det kan kose deg med et flott resultat. Enten du skal olje et bord eller hytteveggen.