Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Nilfisk

Nilfisk | Alt innen rengjøringsutstyr

Vi har et godt utvalg av Nilfisk produkter på vår nettside, deriblant Nilfisk høytrykkspyler i flere forskjellige modeller med ulike ytelsesevner. Se gjennom vårt utvalg og finn den modellen som passer dine ønsker og behov. I vårt sortiment vil du også finne Nilfisk deler og ekstrautstyr til ditt Nilfisk produkt.

Filter

77kr
38000kr
77
77
38000
38000

Vis kun kampanjeprodukter

(1)

Støvsuger

(47)

Håndstøvsuger

(7)

Tilbehør støvsuger

(25)

Grovstøvsuger

(10)

Gulvstøvsuger

(5)

Tilbehør hagemaskiner

(41)

Høytrykkspyler tilbehør

(41)

Høytrykkspyler

(9)

Vedlikeholdsprodukter

(11)

Øvrig komposittrens

(11)

Aero

(1)

Attix

(1)

Buddy

(4)

Combi

(1)

Core

(5)

Easy

(3)

Elite

(1)

MC (cold water)

(1)

MH (hot water)

(1)

Multi

(4)

Multi Brush

(1)

One

(2)

Premium

(2)

Pro

(2)

Quick

(3)

Roof Cleaner

(1)

Select

(2)

Universal

(1)

Sortere

97 Produkter

Gulvvasker Nilfisk Combi CW1

Gulvvasker Nilfisk Combi CW1

1 899 kr

Kampanje

tom 31/12

Du har sett 36 av 97 produkter
1 av 3

Kjøp billig Nilfisk støvsuger på nett

Er du ute etter en billig og pålitelig støvsuger, har vi et godt utvalg av Nilfisk støvsuger i vår nettbutikk. Her finner du alt fra enklere støvsugere til hjemmerenhold til grovere utgaver med tørr- og våtsuger. Både husmodeller og grovstøvsuger er svært enkle i bruk, og krever lite vedlikehold.

Vi fører også alt av ekstra tilbehør til din Nilfisk støvsuger, alt fra rengjøringsmidler til støvsugerposer og filter. I vårt online sortiment av Nilfisk produkter finner du et komplett utvalg til en gunstig pris. Her finner du også høytrykkspyler tilbehør. Nilfisk er et kjent merke som står inne for kvaliteten og garanterer deg langvarig nytteverdi.

Kjøp en rimelig terrassevasker på nett

I vårt gode utvalg av Nilfisk produkter finner du også en billig og effektiv Nilfisk terrassevasker av høy kvalitet. Dette er en kraftig terrassevasker med regulerbart munnstykke for trykkjustering. Her følger det med turbomunnstykker for de grovere jobbene. Se gjennom vårt utvalg av Nilfisk produkter og bestill din Nilfisk terrassevasker på nett hos oss i dag.

Nilfisk er et dansk merke med avdelingskontorer i store deler av verden, også i Norge. Alle våre Nilfisk produkter er underlagt Nilfisk Norge, som ikke bare står for distribusjonen av produktene, men også service til sine kunder. Her kan inngås serviceavtaler som garanterer deg sikker og langvarig bruk av dine Nilfisk produkter.