Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Glassfiberstrie og vegg strie | Billig overflatemateriale

Filter

275 kr

1 514 kr

275
275
1514
1514

Vis kun kampanjeprodukter

(16)

fg

(16)

Sortere

16 Produkter

Du har sett alle 16 produkter

Vi har et godt utvalg av strier for både soverom, stue og våtrom. Ønsker du å sette ditt eget preg på rommet og male glassfiberstrie, har vi alt du trenger av maling og utstyr til dette. Kikk gjennom vårt varierte utvalg på nett, og finn billig glassfiberstriee til ditt oppussingsprosjekt!

Hva er glassfiberstrie?

Veggstrie av glassfiber er både slitesterkt og praktisk. Glassfiberet som brukes er basert på helt naturlige materialer sammensatt av glass, som smeltes ved høye temperaturer og deretter strekkes til fibre. Fibrene behandles og bearbeides deretter, slik at sluttproduktet er 100 % naturlig. Dette er supert som overflatemateriale på vegger og tak innendørs. Helsparkle glassfiberstrie

Er det lett å fjerne glassfiberstrie?

Ønsker du å male eller tapetsere, er fjerning av glassfiberstrie en enkel sak med det rette utstyret. Er glassfiberstrien av god kvalitet, vil den slippe lett fra veggen uten å gå i stykker. Du kan eventuelt helsparkle glassfiberstrie, slik at du får en helt slett vegg uten mønster. Mulighetene er mange.

Finnes det glassfiberstrie med forskjellige strukturer?

Glassfiberstrie fås ikke bare i det klassiske nettingmønsteret, men også i andre strukturer – som fiskebein og lettstrukturert duk for bruk i alle tørre rom. Det finnes også spesiell strie til våtrom. Du finner dette, og mer til, i vårt online utvalg til en rimelig penge. Se gjennom utvalget vårt, og la deg inspirere!