21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Vegg og tak innendørs

  Dersom du ønsker deg et nytt preg på et gammelt rom, kan det lønne seg å sjekke ut våre vegg og tak innendørs. Det er lite som er enklere enn å legge nye veggplater.

  Ny stil på et blunk

  Vegg og tak innendørs er vanligvis plater laget i laminat, noe som gjør at de egner seg spesielt godt til våtrom som bad og kjøkken. Dersom du alltid har drømt om et flislagt bad eller fliser over kjøkkenbenken, da kan veggplater med flisemønster være en god idè. Her på bygghjemme.no har vi mange ulike mønstre og stiler.

  Nå kan du kjøpe rimelige produkter til vegg og tak innendørs hos oss på bygghjemme.no. I tillegg til å finne de rimeligste og beste produktene med bare et klikk, så kan vi også tilby god kundeservice dersom du lurer på noe. Benytt deg av denne muligheten til å skape en ny stil i huset ditt på en rask måte.