Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Hardt materiale men myk følelse

Når det kommer til gulvbelegg, er fliser et populært førstevalg hos mange. Helt siden sivilisasjonens og arkitekturens spede begynnelse, har det blitt lagt fliser i alt fra private hjem til offentlige plasser. I begynnelsen var det kun de rike som kunne ta seg råd til et slikt gulvbelegg. Klinker er derimot en type murstein som nådde sitt fulle uttrykk under den tyske mursteinsekspresjonismen. Murstein som lå for nærme ilden fikk betegnelsen klinker, og kjennetegnes av at de er mørkere og tettere enn annen murstein. I vår tidsalder kan de fleste ta seg råd til disse materialene, og du finner billige fliser og klinker på nett.

Bruksområde for klinker og fliser

Det er ikke uvanlig å se flis over gulv og vegger i private hjem, og særlig på bad og kjøkken. Den steinharde overflaten gjør at fliser er lette å vaske over og vedlikeholde, noe som i sin tur resulterer i bedre hygiene i hjemmet. Dessuten gir flisene deg muligheten til å uttrykke deg kunstnerisk i form av mosaikk. Dette er med på å gi rommet eller gulvflaten et eksotisk og orientalsk preg. Også fasaden kan nyte godt av litt arkitektonisk kreativitet, og her kommer klinkene inn. Under den tyske mursteinsekspresjonismen eksperimenterte nemlig kunstnere med klinkermurstein. Denne klassiske trenden har nå fått en renessanse, og flere velger å bruke klinker når de skal pusse opp fasaden.

Gjør hjemmet ditt stilfullt med fliser og klinker

Det er ingen tvil om at det lønner seg å kjøpe fliser og klinker online hvis du vil spare penger. Hos Bygghjemme.no finner du fliser og klinker til lave priser. Vi har det største utvalget, og våre dyktige kundeservice-medarbeidere står klare til å hjelpe deg. Har du et spørsmål eller behov for råd og veiledning? Ta kontakt med oss, det koster ingenting å spørre!

Vanlige spørsmål om

Er det trygt å kjøpe fliser på nett?
Kan jeg bruke terracotta fliser på badet?
Hva er forskjellen på klinker og fliser?