Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Benkeplater | Kjøkkenets arbeidsflate

Filter

30 kr

4 281 kr

30
30
4281
4281

29 mm

1 230 mm

29
29
1230
1230

fibo

(55)

630 mm

4 100 mm

630
630
4100
4100

Eik

(2)

Mørk Eik

(3)

Oppdal

(2)

Hvit Marmor

(3)

Driv Ved

(2)

Risør

(3)

Sawcut Eik

(3)

Mørk Betong

(4)

Lys Eik

(3)

Skifer

(3)

Sort Granitt

(3)

Svart Trento

(2)

Kirsebær

(2)

White

(3)

Furu

(1)

Aluminium

(2)

Bistro Eik Natur

(2)

Eik Natur

(2)

Svart

(1)

Everest Gloss

(2)

Black

(3)

Lysegrå

(2)

Europeisk Valnøtt

(1)

Titan Grey

(3)

Zink

(3)

Hvit

(1)

Sortere

55 Produkter

Du har sett 36 av 55 produkter
1 av 2

Benkeplaten er noe av det mest synlige i kjøkkenet, og det er på disse overflatene arbeidet gjøres. I benkeplaten bygger du inn kokeplatene, og vasken må også finne sin plass. Det er viktig å tenke på rengjøring av denne yten, da denne er noe av det som tørkes oftest av på kjøkkenet. På benkeplaten skal det også stå en rekke kjøkkenutstyr. Stil og farge må passe sammen, både med kjøkkenskap og gulv. Du finner et stort utvalg av billige benkeplater hos oss. Vi har også stort utvalg når det gjelder materialer og farge. Ta kontakt med våre ansatte som hjelper deg med å gjøre rett valg.

Benkeplaten er kjøkkenets arbeidsflate

Hvilket materiale du skal velge for din benkeplate avhenger av hvordan du ellers har bygd kjøkkenet. Eventuelt kan du starte med benkeplaten og bestille kjøkkenet etter denne. Vi har et stort utvalg for deg å velge i. Kompaktlaminat er en hard plate som tåler tøff behandling og holder seg i mange år. Den krever minimalt med vedlikehold, fås i de fleste farger og er billig. Benkeplate i eik er stilfullt. Krever noe vedlikehold, men blir bare finere og bedre med årene. Fargenyanser finnes, men eik er eik. En Benkeplate i stein er solide saker som har blitt meget populært de siste årene. Her får man også flere muligheter når det gjelder farge og utseende. Denne må også vedlikeholdes, men overflaten er solid og tåler alt. Alle benkeplater får du til gode priser hos oss.

Benkeplater til gode priser

Hos oss finner du et stort utvalg av fine benkeplater. Våre ansatte har gode kunnskaper og hjelper deg gjerne med valget. Deretter kan du selv sitte å studere de ulike alternativene på nettet og sammenligne priser enkelt. Her finner du også alt annet du trenger for dine byggeprosjekter, alt kan bestilles på nett og leveres hjem til deg. Raskt, smidig og enkelt.