Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Benkeplater | Kjøkkenets arbeidsflate

Filter

39kr
4594kr
39
39
4594
4594

fibo

(59)

29mm
1230mm
29
29
1230
1230
630mm
4100mm
630
630
4100
4100

Eik

(2)

Hvit Marmor

(3)

Svart Trento

(2)

Mørk Betong

(3)

Mørk Eik

(3)

Sawcut Eik

(3)

Black

(3)

Oppdal

(2)

Risør

(3)

Skifer

(3)

Sort Granitt

(3)

Bistro Eik Natur

(2)

Lys Betong

(6)

Furu

(1)

Everest Gloss

(2)

Driv Ved

(2)

Lys Eik

(3)

White

(3)

Aluminium

(2)

Eik Natur

(2)

Lysegrå

(2)

Titan Grey

(3)

Zink

(3)

Svart

(1)

Europeisk Valnøtt

(1)

Hvit Imprignert

(1)

Hvit Ask

(1)

Sortere

59 Produkter

Benkeplate Fibo Heltre Eik A/B

Benkeplate Fibo Heltre Eik A/B

fra2 621 kr

Se prisen!

Benkeplate Fibo Heltre Eik B/C

Benkeplate Fibo Heltre Eik B/C

fra1 649 kr

Se prisen!

Du har sett 36 av 59 produkter
1 av 2

Benkeplaten er noe av det mest synlige i kjøkkenet, og det er på disse overflatene arbeidet gjøres. I benkeplaten bygger du inn kokeplatene, og vasken må også finne sin plass. Det er viktig å tenke på rengjøring av denne yten, da denne er noe av det som tørkes oftest av på kjøkkenet. På benkeplaten skal det også stå en rekke kjøkkenutstyr. Stil og farge må passe sammen, både med kjøkkenskap og gulv. Du finner et stort utvalg av billige benkeplater hos oss. Vi har også stort utvalg når det gjelder materialer og farge. Ta kontakt med våre ansatte som hjelper deg med å gjøre rett valg.

Benkeplaten er kjøkkenets arbeidsflate

Hvilket materiale du skal velge for din benkeplate avhenger av hvordan du ellers har bygd kjøkkenet. Eventuelt kan du starte med benkeplaten og bestille kjøkkenet etter denne. Vi har et stort utvalg for deg å velge i. Kompaktlaminat er en hard plate som tåler tøff behandling og holder seg i mange år. Den krever minimalt med vedlikehold, fås i de fleste farger og er billig. Benkeplate i eik er stilfullt. Krever noe vedlikehold, men blir bare finere og bedre med årene. Fargenyanser finnes, men eik er eik. En Benkeplate i stein er solide saker som har blitt meget populært de siste årene. Her får man også flere muligheter når det gjelder farge og utseende. Denne må også vedlikeholdes, men overflaten er solid og tåler alt. Alle benkeplater får du til gode priser hos oss.

Benkeplater til gode priser

Hos oss finner du et stort utvalg av fine benkeplater. Våre ansatte har gode kunnskaper og hjelper deg gjerne med valget. Deretter kan du selv sitte å studere de ulike alternativene på nettet og sammenligne priser enkelt. Her finner du også alt annet du trenger for dine byggeprosjekter, alt kan bestilles på nett og leveres hjem til deg. Raskt, smidig og enkelt.