21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Våre mest populære produkter

  Hvitevarer

  Sørg for å oppbevare mat og drikke riktig

  Når det gjelder mat og drikke er det alfa omega at den blir oppbevart riktig, så den ikke blir dårlig og må kastes. Når du skal investere i et Kjølerom må du vurdere hvor stort du vil ha det. Med større plass vil du ha mulighet for å oppbevare både større og flere produkter. En annen ting, er om du vil få det innebygd eller velge et frittstående. Husk å velge et kjøleaggregat som har kapasitet tilpasset kjølerommet du vil ha. Du kan også i tillegg velge en kjøleskuff som enkelt kan integreres under kjøkkenbenken for plassbesparelse. I seksjonen for tilbehør finner du flere smarte produkter som vil gjøre innredningen av kjøleavdelingen enklere. Når det gjelder Vinskap kan disse både integreres eller stå fritt. Husk at vinskapene også kommer med energimerking, noe som kan lønne seg for deg i lengden.

  Tenk langsiktig - invester i god mat og drikke

  Sørg for at maten holder riktig temperatur og samtidig få nok lagringsplass for å unngå matsvinn. Titt igjennom utvalget av hvitevarer online til lav pris. La vinskapet sørge for at vinen ikke blir sur av UV-stråling og feil temperatur. Slik kan du trygt invitere venner på selskap og fest! Usikker på hva du trenger? Kontakt vår kundeservice som står klare til å svare på alt du lurer på!